Нещо много хвалят Good Luck, Have Fun, Don't Die със Сам Рокуле на Гор Вербински. Пак някаква сатира като че ли пак.
Изгледах Sinners вчера, хареса ми на доста нива, особено яка беше сцената, в която всички ядат чесън. Само музиката ме издразни на макс, ама нормално за черни маймуни да слушат гадни и противни блусове. Майкъл Джордан си направи силна роля, колкото и да го хейтите. Хейли Стенфилд беше страхотна като единствената бяла сред черните чепове
И разбира се, бях изцяло на страната на вампирите
Забравено от света и ограничено от техниката, времето в селото не просто е спряло, ами се движи назад. Оцелелите англичани живеят в някаква неопределена времева рамка между средновековието и началото на 20-ти век, боравят най-добре с чашата алкохол, а основното им занимание е кръвосмешението, или с други думи – почти никаква промяна отпреди вируса.
"Четох разказите на пияницата Калин Терзийски, за да не ги четете вие!"
От филмите на Аранофски само НОЙ и Китът не съм гледал. НОЙ го видях из някоя от платформите, мисля довечера него да прегледам.
Иначе личната ми петица на негови филми е:
1/ Реквием за една мечта
2/ Кечистът
3/ Черен лебед
4/ Майка!
5/ Фонтанът
А Реквиемът специално го пусках на дъщеря ми като беше някъде на 17-18 с надеждата да я откажа от наркотиците. Също за мен доста травмиращ филм. Много силен!
Много добро развитие на персонажите, силен сценарий, (ЛЕК СПОЙЛЕР) сатанистите в края ме разцепиха от кеф! Най-накрая главни герои в зомби филм, за които да ти пука
Много силен и запомнящ се филм! Раждането на бебока във влака е тотално разцепващата сцена!
Силно препоръчвам! Гледайте го! Бях забравил, че Дани Бойл може да прави толкова хубави филми!
Тези дни ще изгледам и продължението The Bone Temple, вчера си го свалих от тракерите, защото още го няма по платформите..