Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
291
...
293
>
Rostik79
Цитиране
30 март 2026
Честно ли смяташ е най-добрият от поредицата? Не, че беше лош, но ... особено на финала тези ... де да знам, сякаш от някой комикс са излезли или от аниме - и то от по-забавните анимета като One Piece За ташак става, ако е в някой филм на Тарантино, но е много далеч от общото усещане на филма.
LethianDream
Цитиране
30 март 2026
То точно това е якото- противопоставянето в целия филм на живота и смъртта. Разбира се, че на финала ще има противопоставяне и на "реалното", което преминава в леко комично. Финалът беше супер силен, въпреки че масово хората не го харесват, имаше нещо много брутално яко в него.

Хуморът и самоиронията на места също бяха страхотни, майката като нарича малкия "Деди" и шведския войник казва - "ше ви еба в странната изперкала нaция"
Другата мегавелика гавра - шведът показва на малкия приятелката си на телефона, оная класическа инфлуенсърка с подути устни и малкият: "Защо тя има такива устни? Да няма алергия, на съученичката ми така й се бяха подули устните, след като яде ягоди?"

Абсолютен шедьовър! Дани Бойл последно направи толкова велик филм през 2008 година с "Беднякът-милионер".
Класи над предишните два филма в поредицата- зомбитата бяха еволюирали, Алфите бяха буквално непобедими- спийдстъри и супер силни, точно така си представям зомби апокалипсис
Ралф Файнс буквално разцепи! Изобщо всички бяха страхотни като изпълнения! Закачената кошница с бебето - директна закачка и препратка към Мойсей..

Rostik79
Цитиране
30 март 2026
Гледах едни стари филми по Амазон - F/X и F/X 2.
Общо взето са глуповати трилър-екшъни от 80-те/началото на 90-те - става въпрос за специалист по кино-ефекти, когото наемат да инсценира смъртта на защитен свидетел по някакво дело срещу мафията. Втората част е съвсем на границата на абсурдното. Както и да е - впечатление ми направи кои имена са сред продуцентите на филма - просто като интересна тривия: Доди Файед и баща му Мохамед Ал Файед.
Ако сте забравили - това е гаджето на принцеса Даяна, дето умря заедно с нея в катастрофата и баща му - египетски милиардер, който държеше разни вериги магазини.
Оказа се, че Доди Файед е изпълнителен продуцент също и на филма Hook от 1991 с Робин Уилямс и Дъстин Хофман.
Просто не знаех, че е бил замесен в разни холивудски проекти.
LethianDream
Цитиране
28 април 2026
Почна новият сезон на FROM и засега, след като изгледах първия епизод, съм доста доволен. Очертава се да се случат доста интересни неща. Новата "героиня" цепи мрака. И изобщо много ми харесва идеята как най-невинното девойче, отдадено на Господ и молещо се всеки ден и час, може да бъде най-голямата гняс..

Каталина Сандино Морено е страхотна и пак носи сериала на гърба си с ключовата женска роля. Прекрасна актриса! А като се замисля, че е играла едно време в дъното Здрач

The_Doctor46
Цитиране
28 април 2026
Вместо да зяпаш нек'во си FROM,вземи поиграй нещо от FROM.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
28 април 2026
То и Робърт Патисън беше там.
LethianDream
Цитиране
28 април 2026
The_Doctor46 написа
Вместо да зяпаш нек'во си FROM,вземи поиграй нещо от FROM.

Нямам нервите, знаеш, че се опитвам- Блъдборн беше ад, едни хрътки ме ядяха, свършиха ми лековитите отвари, тоталната гняс. Елдън Ринг също го почнах, но се отвратих от липсата на журнал и мисии, това е някакъв Майнкрафт да си ходиш по картата без цел и посока. Не знам дали имат някоя "щадяща" игра, която да ме зариби- предлагай, ако има такава- може би Дарк Соулс 3?
Истината е, че големият ми проблем с тези игри не е толкова трудността, колкото това, че не ме зарибява- липсата на 'нормална история" с кътсцени оказва влияние в тази посока. Примерно в Киберпънка също има трудни босове, но са преодолими, има мисъл, има замисъл, за историята и пресъздаването й няма да говоря колко са велики.

lyubohar
Цитиране
28 април 2026
Bloodborne e щадящата, сори
Rostik79
Цитиране
28 април 2026
Dark Souls 2 на мен ... не, че не ми беше трудна на моменти, но я изиграх без да я усетя някак соулс-левел трудна. За разлика от тройката, която също изиграх, но "виках" рандъм играчи онлайн да помагат, което си е направо чийт.
LethianDream
Цитиране
28 април 2026
Рос, мерси, значи ще я пробвам Като цяло, всички соулсъри хейтят двойката много, вероятно точно затова може да ми хареса Иначе, може да си уцелил добър билд и затова да ти е била по-лесна.
The_Doctor46
Цитиране
28 април 2026
Rostik79 написа
Dark Souls 2 на мен ... не, че не ми беше трудна на моменти, но я изиграх без да я усетя някак соулс-левел трудна. За разлика от тройката, която също изиграх, но "виках" рандъм играчи онлайн да помагат, което си е направо чийт.
Двойката е най-слабия соулс от FROM и има точно един що годе приличен шеф.Не,че си ги спомням много де.Това е едидинствения соулс,който съм играл само веднъж.Миязаки тогава е оставил различен екип да разработва играта,а той е дирижирал Bloodborne и това е излязло.Не е слаба игра,но за стандартите на ФРОМ е.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
28 април 2026
Въпросът не е дали е слаба, това не ме вълнува, всички са слаби за мен, при положение, че не мога да ги играя. Въпросът е дали е поносима за игра, тоест лесна за новаци Ще задам въпроса си по друг начин - има ли мисии, карта, повече сейв чекпойнти, повече отвари за кръв?
The_Doctor46
Цитиране
28 април 2026
LethianDream написа
Въпросът не е дали е слаба, това не ме вълнува, всички са слаби за мен, при положение, че не мога да ги играя. Въпросът е дали е поносима за игра, тоест лесна за новаци
На мен ми беше лесна,ама не мога да кажа дали на теб ще ти е.Идеята на тези игри е да са по-предизвикателни и малко или много има някаква трудност.В сравнение с другите игри на ФРОМ,бих казал,че е елементарна.
Rostik79
Цитиране
28 април 2026
Като структура и геймпплей е същото дърво иначе, Летиан - няма "дневник" или карта или някаква история със смисъл. В това отношение си е като всеки друг соулс (от фромските).
Да не оспамваме темата за филмите, но примерно Darksiders III макар и да не е класически соулс, има вид малко на соулс - огнища за чекпоинти, прераждащи се врагове всеки път като почиваш, губиш си "душите" като умреш и после бягаш да си ги вземеш, откриване на шорткъти по нивата, няма произволни сейфове... Но си има стабилна история, има избираеми трудности, има "нормално" дърво с умения. Ако не си я играл, препоръчвам. Бих казал, че е лека форма на щадящ соулс.
LethianDream
Цитиране
28 април 2026
Супер, аз съм играл първите две части на Дарксайдърс, но бях стигал само до средата, може да ги отпочна пак сега почивните дни Иначе, за Фромските игри, липсата на карта и дневник много ми бъркат в джигера и ме изнервят. Както и липсата на трудност.

Док, мерси, значи ще пробвам двойката, щом е елементарна за теб, на мен ще ми е трудна, но не дразнещо изнервяща.

<
1
...
291
...
293
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.