Хуморът и самоиронията на места също бяха страхотни, майката като нарича малкия "Деди" и шведския войник казва - "ше ви еба в странната изперкала нaция"
Другата мегавелика гавра - шведът показва на малкия приятелката си на телефона, оная класическа инфлуенсърка с подути устни и малкият: "Защо тя има такива устни? Да няма алергия, на съученичката ми така й се бяха подули устните, след като яде ягоди?"
Абсолютен шедьовър! Дани Бойл последно направи толкова велик филм през 2008 година с "Беднякът-милионер".
Класи над предишните два филма в поредицата- зомбитата бяха еволюирали, Алфите бяха буквално непобедими- спийдстъри и супер силни, точно така си представям зомби апокалипсис
Ралф Файнс буквално разцепи! Изобщо всички бяха страхотни като изпълнения! Закачената кошница с бебето - директна закачка и препратка към Мойсей..
Каталина Сандино Морено е страхотна и пак носи сериала на гърба си с ключовата женска роля. Прекрасна актриса! А като се замисля, че е играла едно време в дъното Здрач
Нямам нервите, знаеш, че се опитвам- Блъдборн беше ад, едни хрътки ме ядяха, свършиха ми лековитите отвари, тоталната гняс. Елдън Ринг също го почнах, но се отвратих от липсата на журнал и мисии, това е някакъв Майнкрафт да си ходиш по картата без цел и посока. Не знам дали имат някоя "щадяща" игра, която да ме зариби- предлагай, ако има такава- може би Дарк Соулс 3?
Истината е, че големият ми проблем с тези игри не е толкова трудността, колкото това, че не ме зарибява- липсата на 'нормална история" с кътсцени оказва влияние в тази посока. Примерно в Киберпънка също има трудни босове, но са преодолими, има мисъл, има замисъл, за историята и пресъздаването й няма да говоря колко са велики.
Док, мерси, значи ще пробвам двойката, щом е елементарна за теб, на мен ще ми е трудна, но не дразнещо изнервяща.