nightwarrior написа
Mи не знам, срещу Португалия играха защитно, ама не беше глуха защита(тип Моуриньо с Интер в ШЛ - отзад за 0 на 0, пък отпред квото стане). Пресираха Португалия дори дълбоко в тяхната половина и правеха страхотно контри особено второто. Ако второто не бяха отпред с толкова неопитни нападатели, можеше да ги качат на 2-3 на нула.
Срещу Португалия се опитваха нещо само първото,но не особено успешно и ако ония вратар не се беше изложил като кифладжия,тоя мач си беше 0-0.Второто направиха въпросните контри,чак,когато Португалия почна да играе ва банк,без защита.Ако беше 0-0,португалците едва ли щяха да рискуват така.Доста грамотни са в защита,действат компактно,но в нападение си личи,че не умеят,въпреки,че имат Зиеш.Аз се чудя на Португалия,защо го държат още този вратар.На всеки се случва да сгреши,но това момче,поне за момента е супер зле.Още в квалификациите си говорихме с баща ми,че прави невероятни глупости,а на пейката тогава имаха един Лопес да речем,че и Патрисио е по-добре.Сега на световното срещу Гана каква глупост направи,срещу Мароко ги провали.Имаше по-рано в мача една ситуация,в която трябваше да излезе да пресрещне нападателя,той първо кибичи без да прави нищо,после се сети да тръгне,но беше вече късно ,та взе да се връща.Абсолютна паника.Съдиите гледам си бутат АрХентина,че и Франция малко за финал.Може само на мен да ми се е видяло,но смятам,че имаше нарушение срещу Сака преди първия гол на Франция.Англия ми харесаха тоя път(ПУ,ПУ,пепел ми на устата
),доста добре бяха и само Хъркейна ги прецака. Ама к'от,тако'а
П.С. Меската много лошо впечатление ми направи след мача с оринджите.Перчи се,после обижда ,псува като каруцар.Разбирам,че са ги провокирали,но каквото и да стане,ти си звездата,всички теб гледат,трябва да си за пример,над нещата.Още повече,че не се е случило кой знае какво.Ван Гал казал,че може да го спрат,пък Дъмфрис ги провокирал преди дузпите.Чудо голямо.Всеки плюе Роналдо,но никога,абсолютно никога не съм го видял да се държи като селски бабаит.Държи се на ниво в повечето ситуации.Провокира публиката понякога,но не с псувни както Меси.Бил самовлюбен ,а Меси скромен,пълни глупости.И двамата са самовлюбени,но само единия си признава.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way