Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
11
...
14
>
LethianDream
Цитиране
13 декември 2022
Да, както казах и преди, Мароко-Хърватия на финал ще е срам и позор за футбола. Най-логичното нещо е изненадите да приключат, но е топка, женски род, не се знае какво е замислила
Стискам палци за Аржентина довечера, в момента те са ми единствения любим отбор след като португалците си тръгнаха. Дано стигнат след толкова години до титлата, макар да нямат най-великия си отбор. Но то това често става- най-гениалните играчи на Аржентина- Хуан Верон (Малката Вещица), Пабло Аймар, Батигол- всички помним как не можаха да минат групите през 2002 година. Сегашният отбор е само биткаджии и Меси, което може да наклони везните. Но хърватите са хитър и опитен отбор и няма да се дадат без бой.
Утре Франция- Мароко- там всичко зависи дали ще влезе ранен гол за Франция. Ако влезе, Мароко си отиват на разлика, ако не- почват мъките с бетона и като нищо може да има нова сензация.
Ludnichar
Цитиране
13 декември 2022
LethianDream написа
Г-н Ибрахимович, какво мисли съпругата ви за вашето хоби и не е ли против да играете видеоигри"?
Златан - "Не съм я питал!"

"- Какво подарихте на жена си за коледа?
- Нищо не съм ѝ подарявал. Тя си има Златан, има ли нещо по-хубаво, което може да ѝ се вземе."

Златан е великан!

Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
13 декември 2022
Липсват ми на това световно добри коментатори- Петела, Попвасилев, да изринат с култови лафове. Сега новата вълна коментатори е много скучна,особено диемаджиите, които почват с някакви статистики, тотална простотия.
Гледах наскоро Петела в Моят плейлист и той там точно това каза- Сега се вадят статистики, а не се обръща внимание на това, което се случва на терена.
The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2022
Аз виждам така нещата.Аржентина се добира с триста зора(допускам яко подпиране,щото има тенденция) до финала и там "жужето" Хаяско люто разпрано от "банда тиквеници ,слепени с 365 вида сирена"(или там колкото бяха),както мислят за тях англичаните. Макар вече да са повече афро типове в състава. Шегата настрана,но ще е супер изненада някой друг освен Франция спечели.Имаше само два отбора,които имаха класата да отстранят Франция,но и двата са аут.Англия и Бразилия,може би и Португалия,но им трябва по-читав треньор и по-здрава защита,та очаквам да станат едва втория отбор ,който защитава титлата си.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
13 декември 2022
Мен пък ме кефи точно статистика като вадят - интересни факти. Защо ми е да кометират случващото се на терена ("този подаде на онзи, онзи стреля, но не улучи, токата е в аут...").

Но друго не ми харесва при водещите - прекалено си личи, че симпатизират на даден отбор. Сходни ситуации, случващи се при двата отбора (примерно опасен удар, отразен от вратаря) го коментират с чутовен патос, ако е от "нашия" отбор, но ако се случи на другия тим го отбелязват едва-едва.

Ludnichar
Цитиране
13 декември 2022
The_Doctor46 написа
(допускам яко подпиране,щото има тенденция)

Направо все едно има директива гнома да стане световен шампион. И на фона на това крайната му абсурдна наглост да се оплаква от съдиите след мача с Холандия, просто е нечовешки боклук тоя. Изключително много се надявам да не вземат титлата, че съвсем ще ни надуят главата колко бил най-великия.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
13 декември 2022
Аз не видях подпиране за когото и да е на това световно, не знам какви са тези "директиви", това, че дават тук-там дузпи за Аржентина, не го считам за подпиране. Но явно модерният човек е свикнал да търси под мухата слон.
За да репликирам Лудничар, ще го питам само едно- къде е Англия сега? И да не забравяме как Хари Kейн влезе в пантеона на "космонавтите" с Дейвид Бекъм и Серхио Рамос- изстрел ниско над тополите, отишъл на лунната повърхност
Рос, точно това също беше казано от Петела, наистина култов плейлист стана, цитирам го, за да разберете разликата в класите тогава и сега - "първото нещо, което ме научиха е, че и двата отбора са ти врагове, за да можеш да коментираш неутрално",
Ludnichar
Цитиране
13 декември 2022
Гнома трябваше да получи поне на 2 пъти втори жълт картон срещу Холандия. И не само той, а няколко души от аржентинците. Дори коментатора го отбеляза няколко пъти, макар че иначе се насираше всеки път като джуджето играе с топката. (тук съм супер съгласен с горния коментар относно пристрастността на коментаторите)
Англия е вкъщи след като отпадна от най-стойностния като единици и най-грамотния от към игра отбор на първенството. При това след като игра като с равен. Като се има предвид турбо неадекватния им треньор, се представиха по най-добрия възможен начин според ситуацията.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
13 декември 2022
Това за червените картони са някакви тотални измислици. Почна да се хващаш като в А група- тоя бил за жълт, тоя бил за червен, не е сериозно. Съдиите според мен сами разбират, че мачът става лайно при показване на червен картон и цялата красота на футбола отива в кофата. Именно заради това явно имат директива да не вадят червени картони, аз лично не се сещам за мач на това световно, на което са били гонени играчи.
А както казах и преди, винаги е хубаво, като Паредес излети с шпагат от Буенос Айрес към оранжевите дърводелци А още по-хубаво става като изрита топката в резервите им
Англия никак не игра лошо на това световно, но за пореден път се връщат обратно без жадуваната титла. Просто толкова си могат, всички знаем къде и кога взеха единствената си титла и по какъв скандален начин.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
13 декември 2022
LethianDream
Цитиране
13 декември 2022
Абе класика си е, когато и да приключиш кариерата на оранжево дръвче, винаги е къснo
За мен това е солта във футбола, да има тръпка, да има бой, да има емоции, а не да стоиш като датско или холандско дръвче безчувствен като дъб.
Кеч съм гледал достатъчно, там се пазят много повече, нищо че е контактен спорт
Контузиите там се случват или нарочно, за да има feud (примерно лошият разбива на добрия коляното, оня три месеца го няма (защото е станал скучен на зрителите, не за друго), идва обратно и пребива лошия и му отмъщава Или случайно при някое падане не като хората.
Ludnichar
Цитиране
13 декември 2022
LethianDream написа
А както казах и преди, винаги е хубаво, като Паредес излети с шпагат от Буенос Айрес към оранжевите дърводелци А още по-хубаво става като изрита топката в резервите им

Демек давай да трошим крака и ръце, да ритаме топката по хора, които дори не са в игра, ама съдията да си трае да не развали рахата на гномчето...
Щом това ти е мнението, няма какво да коментираме повече на тая тема.
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2022
Летиан,ти сериозно ли? Съдиите разбирали,че се губела красотата и за това не давали червени картони.Абсолютни дивотии.Меси беше за три жълти във въпросния мач.Няма значение кой е играча,нарушава ли правилата,аут.Да не говорим каква дузпа даде срещу Полша,пълен майтап.Фалове където ги няма и тн.Изгонят ли го,Аржентина пука гумите.Това е.Да се радваш на,ще ме извинявате,но рядко говно като Паредес? Тоя пич е супер противен по принцип.Умишлено грубите влизания,трябва да се наказват с 2-3 месеца без мачове.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
13 декември 2022
Хехе, чак трошене на крака и ръце не видях, просто по-остро влизане, за което нямаше да бъде свирен ФАЛ преди 20 години Което веднага ме навежда на следващата тема- как сегашните играчи са тотални лигльовци с малки изключения, именно заради тези промени в съдийството с годините. Едно време Туньо правеше по 5-6 шпагата на мач и дори не му свириха фалове, сега ако играе ще бъде гонен след две влизания в 15-тата минута. Ма ти си младо момче, малък си бил като са били тия мачове, ние старците си ги спомняме с умиление.
LethianDream
Цитиране
13 декември 2022
The_Doctor46 написа
Летиан,ти сериозно ли? Съдиите разбирали,че се губела красотата и за това не давали червени картони.Абсолютби дивотии.Меси беше за три жълти във въпросния мач.Няма значение кой е играча,нарушава ли правилата,аут.Да не говорим каква дузпа даде срещу Полша,пълен майтап.Фалове където ги няма и тн.Изгонят ли го,Аржентина пука гумите.Това е.

Напълно сериозно Ти спомняш ли за изгонен играч на това световно? Щото аз не А Меси за колко картона е бил го решава съдията, не ти. Не съм убеден, че без Меси ще спукат гумите, напротив, даже бих казал, че ще играят много по-отборен и задружен футбол.
Факт е, че дузпата срещу Полша беше измислена, но тя беше в групите и така или иначе Меси я изпусна.За фаловете и жълтите се повтаряш с Луд, разбирам, че ви е мъка боен отбор да спечели, ама първенство се печели с хъс, не само с джентълменска игра като Англия

<
1
...
11
...
14
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.