Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
12
...
14
>
The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2022
Туньо правеше шпагати,но не бяха супер грубиянски.Хайде стига.Да,играеше се по твърдо навремето,но колко точно случая на счупени крака си спомняш.Аз на прима виста 2 или 3. Единия не го броя,защото беше в България.Вальо Станчев ли беше,не си спомням.Брутално му счупиха крака.В по-нови време ,пак толкова се сещам.Сега просто съдиите пазят повече нападателите.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
13 декември 2022
Lethian, противоречиш си. Викаш безчувствени дръвчета за холандци и датчани, а на мароканците, дето по-големи дървета от тях няма, им се радваш.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
13 декември 2022
The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2022
Ами сети се кой ги влачи цял турнир Аржентина.Нямаше да минат и през Холандия без него.Какъв пас хвърли на Молина.Кой друг ще даде подобен пас? Аржентина са сплотен отбор,който се раздава с играчи средняци до прилични. Имат точно 5 играча от супер класа-Меси,Лаутаро,Алварес,Дибала и Ди Мария,като последните двама,че и Лаутаро са резерви,заради някакви си странни решения на Скалони.Без Меси,колкото и да се пънат,няма кой да измисли нещо.Това е.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
13 декември 2022
Е, то не ми е за пръв път противоречието, както виждаш, казах и че харесвам Паредес, който си е дръвче отвсякъде. Но едно е да имаш двама-трима биткаджии (дървета), друго е целият отбор да е съставен от такива- виж само какви дърводелци пусна Ван Гаал в края с Аржентина-Вегхорст и Люк де Йонг и почнаха засипвания като в Лига 1 на Англия (трета дивизия). Аржентина (Меси, Ди Мария) и Франция (Мбапе, стъкления Коман, дори Тео Ернандес) поне имат играчи, които пипат топката (не само по един човек като Модрич или Зиеж), затова най-голямата гавра с футбола би бил финал Мароко-Хърватия..
LethianDream
Цитиране
13 декември 2022
Dandelion написа
Уелс получиха червен и инкасираха два гола от Иран след това. Също Мароко срещу Португалия се защитаваха към 6 минути с човек по-малко.

Е, там ако си спомняш съдията първоначално извади жълт картон на Хенеси, ВАР-та после му промени решението, а това с Мароко беше в самия край на мача, което доказва моята теория, че на това световно съдиите избягват да гонят хора и да прецакват мачовете. 2 червени картона за повече от 55 мача е обидно малко, предполагам, че ще се съгласиш. Не съм гледал статистика дали това първенство бие рекорда по най-малко червени картони, но няма да се учудя, ако стане факт.

The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2022
Това да не е план от соц. времената,че да дават картони за норматив. Ако има нарушения,които заслужават,се дава,ако няма, не.
Rostik79
Цитиране
13 декември 2022
И двете неща са по малко вярни според мен - може да има някой друг спестен червен картон, най-вече под формата на спестен втори точно поради причината, която Летиан казва. Колкото и звучи нелепо, съдиите го праввят - нарушават собствения си правилник, за да не изгонят някой играч.
От друга страна, ми се струва, че самите играчи играят доста предпазливо. Вероятно спазват директиви да се пазаят, понеже ще е тъпо от клубния му отбор да налеят 100на милиона разходи по трансфер и планове за няколко сезона напред и оня да вземе да се контузи, докато играе за националния.
LethianDream
Цитиране
14 декември 2022
Напълниха ми душата Аржентина вчера, даже ме е яд, че още 2-3 парцала не поеха хърватите.
От години не съм гледал такъв задужен отбор, а Меси..гений, каквото и да кажа за него ще е малко
Едно време играеше адски силно, но много индивидуално, докато сега е много по-отборен играч.
Абсолютна дузпа, въпреки че пак ще има ревове как се бута Аржентина от заблудени фенове на Англия
Чакаме Франция на финала за епос за историята
Ludnichar
Цитиране
14 декември 2022
Пхахахахахахах, абсолютна дузпа... Дори няма какво да го коментирам това изказване. Не знам кой колко е заблуден, ама си личи, кой не е изиграл и един мач пред блока през живота си.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
14 декември 2022
Доста съм играл, всяка седмица по 2-3 мача 15 години, можеш сам да си сметнеш. За съжаление скъсани менискус и коленни връзки ме спряха да продължа
Rostik79
Цитиране
14 декември 2022
Дузпата беше, ако не несъщестуваща, то поне много пресилена.
На мен ми се стори, че хърватите даже надиграваха аржентинците в единоборства и борба за първа топка. Играха много силно в центъра, Модрич и един, на който не му запомних името (един едър, дето минаваше като танк и не могат да му вземат топката) доста често яката навързваха аржентинците. Модрич на два пъти им прави "чаталки", много добър е този. Обаче нямаха кой да вкара гол. Като се стигне до наказателното и почват едни подаванки и да се лъжат и им вземат топката. Все едно ги беше страх да вкарат. Чак към края на мача почнаха да стрелят повече удари, което трябваше отначало да е така. Много им липсва чист "голаджия" като Левандовски или Роналдо примерно.

Меси, колкото и да ми е антипатичен, признавам, че наистина е уникален футболист. Страшни финтове и поглед към играта.
Симпатиите ми бяха на страната на Хърватия, но ми се иска финал Франция - Аржентина и французите да ги бият, ама с много голове и да разреват Меси.
Първо трябва да бият Мароко, де. Мбапе, Жиру и Гризман са радост за гледане в атака и са "голаджии" и очаквам да скъсат мрежата.

brutef
Цитиране
14 декември 2022
За червените картони има негласна директива да се спестяват на това световно, а и играчите са предупредени.
Казаха го в един от първите мачове. Учудващо само Аржентина-Холандия беше по-груб и специално много им простиха на аржентинците. Определено ги бутат. По-скоро са ми симпатични Аржентина, но тоя напън Меси да е световен шампион ми идва прекален.
Ludnichar
Цитиране
14 декември 2022
LethianDream написа
Доста съм играл, всяка седмица по 2-3 мача 15 години, можеш сам да си сметнеш. За съжаление скъсани менискус и коленни връзки ме спряха да продължа :\(

Кофти, не го пожелавам на никой.

В такъв случай, щом си се събличал по физическо повече от веднъж и можеш да си представиш играта като играч, а не само като зрител, би трябвало можеш да си представиш как при ситуация 1 на 1 водиш топката, буташ я покрай опонента ти и след това се удряш челно в него. Това реално можеш да го правиш при ВСЯКА ситуация 1 на 1 и в следващия момент ако се свири нарушение в този случай, защитаващия вратата си е принуден да се дърпа от пътя ти, за да не му свирят нарушение. Именно това се случи при втория гол - вратаря буквално се отмести надявайки се нападателя да бие в него, защото ако беше останал на място, се удряше пак в него и същата абсурдна дузпа. При третия беше очеизвадно, че защитата просто я е страх да се доближи до джуджето. Не отричам безсвпорните му футболни качества, но години наред се радваше на съдийски комфорт в най-подпирания отбор в историята на футбола, сега и тук цяло световно го бутат. Просто няма как да не го мразя това арогатно гадно джудже, ако ще да е добър колкото Пеле и Марадона взети заедно.

Освен това - когато дадеш една такава дузпа, ситуацията не приключва с изпълнението ѝ. Такава абсурдна дузпа буквално плаши защитаващия се отбор за целия мач от тук нататък да влиза в единоборства в близост до собствената си врата от страх за нови безумни нарушения в негова вреда. Още повече като не за пръв и втори път на този турнир се свирят леки нарушеня точно в полза на конкретния противник. В не една и две ситуации се виждаше изключително боязливата игра на известните иначе с твърдостта си хърватски защитници.

Souls Games Maniac
Ludnichar
Цитиране
14 декември 2022
Rostik79 написа
Мбапе, Жиру и Гризман са радост за гледане в атака и са "голаджии" и очаквам да скъсат мрежата.

Гризманката е скандално слаб на това световно според мен. Чак ми е жал, харесвах го доста като футболист.
Но Жиру е във формата на живота си на 36 години, възхитен съм от него. Като цяло и преди му симпатизирах, после след оная задна ножица срещу Ателтико ми стана любимец, но от как е в Милан, не го следя толкова и наистина съм адски впечатлен как играе на тази възраст.
Souls Games Maniac
<
1
...
12
...
14
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.