Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
4
...
14
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
22 ноември 2022
Rostik79
Цитиране
22 ноември 2022
Преди 20-тина години, ако не се лъжа С.А. имаха успешно представяне, май в САЩ 94-та (което се пада всъщност преди 30тина години, баси!) и тогава си спомням, че шейхът подари на всеки футболист по един Ролс Ройс или Мерцедес или нещо от сорта.
The_Doctor46
Цитиране
22 ноември 2022
Те и за това инкасираха 4 парцала.Добре,че свириха 3 засади,защото при 2-0 мача свършваше и можеше да отиде на резултат.На Лаутаро гола,не знам защо го отмениха.По принцип трябва да е част от тялото,с която футболиста може да вкара гол.На Лаутаро ръката му беше малко в засада.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Цитиране
22 ноември 2022
The_Doctor46
Цитиране
22 ноември 2022
Бе гледах повторенията,в два от случаите си беше чист късмет,не плод на някаква тактическа грамотност.Ако бяха продължили да играят с изнесена защита,сто процента нямаше да вземат нищо.Един,два,три пъти,някъде там щеше да отиде късмета.Ама тренката реагира второто и ги прибра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Цитиране
22 ноември 2022
LethianDream
Цитиране
23 ноември 2022
Добре, че Лука Ернандес се контузи, да им се оправи левия фланг на Франция с Тео Ернандес. Голям мач направиха и Рабио, и Чуамени снощи. Прекрасен отбор имат, сякаш Мбапето в национала не играе толкова егоистично. При стабилна игра могат отново да играят поне на финал. Днес ще видим немците и еспаньолите какво ще направят.
The_Doctor46
Цитиране
23 ноември 2022
Австралия едва ли е мерило за каквото и да е,но пък и СА не са,а изчаластриха Аржентина. Аз лично ще изчакам да минат групите преди да си създавам мнение кой, докъде може да стигне.
LethianDream
Цитиране
23 ноември 2022
Дотук Хърватска и Холандия са големите разочарования като игра. Абсолютно беззъби, без да създадат нищо интересно като положения. Аржентина нямаха късмет, но си имат отбор и създаваха положения, очаквам да се стегнат и да бият Полша и Мексико и да са първи в групата. Арабите няма как да повторят това с Аржентина, още Мексико ще ги разкрие За Дания ми беше ясно, че са дръвчета преди Мондиала, грам не ме изненада това равенство с Тунис. Дотук Франция и Англия играят силно и са сред фаворитите. Испания чакам да се издъни днес, а защо не и Германия да глътне водичка )
The_Doctor46
Цитиране
23 ноември 2022
Аз хич не съм изненадан от играта на Хърватска.Следя им отбора отдавна и след световното 2018 все така си играят ,с някои проблясъци тук и там.Холандците разочароваха,да,но първи мач на голямо първенство е в повечето случаи тегав.Внимаваш да не сгрешиш,напрежение,особено ако има очаквания към отбора.Вече ако и втория мач играят така ,може да се каже,че е тенденция.За това аз не давам оценки след един мач.Да се изиграят поне групите.Примернo Италия 2006 не блестяха с нищо ,но си спечелиха като пичове.Също, Франция на последното евро,изглеждаха като супер фаворит и играеха добре,но дойде сборния отбор на Албания и Косово.И аз не знам как загубиха ония мач,след супер доминация и 3-1.
Rostik79
Цитиране
23 ноември 2022
Хехе, германците верно глътнаха вода. На япончетата браво. Знаех си, че това ще е един от интересните мачове и ми беше в списъка за гледане, но съм на работа и само последните минути погледах.
The_Doctor46
Цитиране
23 ноември 2022
Германците да не повторят предното световно.Изхвърчаха в групите,може и сега.Щото Испания дебне.
The_Doctor46
Цитиране
24 ноември 2022
Какво ще кажете за Коста Рика? То бива,бива да си слаб,но тези пичове мязат на събрани от махалата. 0 удари във вратата ,0 извън, 0 корнери. Гаранция давам,че дори Сан Марино щеше по-добре да се представи. Стана ми жал за Навас. Човека е добър вратар,а на стари години бра срам 2002 Германия разчекна камиларите с 8-0,но имаха няколко удара все пак.Следващото световно е с 48 отбора,белким някой вкара 10.Поне да позволят повече отбори от зона Европа,че да има по-малко туристи. Иначе Канада доста ми хареса. От зона Северна Америка,най-добри изглеждат. Доста надъхани,играха супер.Не ,че Белгия са същия отбор от преди няколко години де.Жалко за тях,защото имаха поколение,но с този треньор,толкова.
Цитиране
24 ноември 2022
Цитиране
24 ноември 2022
<
1
...
4
...
14
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.