Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
5
...
14
>
The_Doctor46
Цитиране
24 ноември 2022
Бразилците бяха машини този мач,а от фаворитите уж най-труден съперник имаха.Второто съседите бяха като на стрелбище.Сърбите хич не са слаб отбор и само като си представя ,че имаме два официални мача срещу тях. Има да ни ребрят до откат.Супер играчи имат.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
25 ноември 2022
Бразилците просто се наложиха над братята Сърби. След двата гола на Ричарлисон (особено втория който беше супер красив и най-вероятно ще е един от най-емблематичните за това световно, според мен), комшиите тотално рухнаха. Не се представиха зле, имаха няколко добри възможности, но Бразилците напдаха много повече, както и бяха по-бързи. Ако бяха влезли и 2-те греди, тотално щяха да доминират. Сърбите дърпат напред, но според мен, имат самочувствие по-силно от нивото им в момента, все още. За това пък дойде Бразилия, да ги върне малко на земята.
Rostik79
Цитиране
25 ноември 2022
В защита и средна линия сърбите стояха стабилно, но в атака ми се стори, че бяха доста безидейни или може би просто бразилците имаха много стегната защита и много бягаха.
The_Doctor46
Цитиране
25 ноември 2022
Сърбите имаха всичко 4 удара и нито един точен. Второто имаха едно разбъркване след корнер и това кажи речи им беше за цял мач,но виж какви играчи имат. Митрович,Влахович,Савич,Тадич,Костич,Йович и това са само баш звездите.Другите също се подвизават по добри отбори.Срещу нашите параолимпийци поне няма да са мотивирани толкова.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
25 ноември 2022
Не знам дали си давате сметка, че Германия на 90% хвърчи от световното. Продължаването им минава през 100% задължителна победа срещу Испания, а като се има предвид играта и на двата отгора, вероятността е нищожна.
Ако Германия не победи Испания, Япония се нуждае от най-много Х с Коста Рика, за да продължи напред, което също предвид играта на двата отбора е почти немислимо да не се случи.
Но всъщност мисля, че японците играеха първи и ще напънат тия събраните от махалата, ще им пишат една тройка и после Германия ще трябва да скочи на живот и смърт срещу Испания ... и испанците ще ги смажат на контри.
Souls Games Maniac
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
25 ноември 2022
The_Doctor46
Цитиране
25 ноември 2022
Не ме разбра,мисълта ми беше повече,че срещу нашите ще се като Марадона и,че са приличен отбор.Имат си и баш добри играчи.Влахович го следят Реал и още някои големи отбори.Иначе,че резултата е очакван,спор няма.Даже твърде малко им беше.Колкото до Германия,сами са си виновни.Водеха 1-0 ,имаха положения за 2-0 и от там,мача свършва.Миналото световно пак така се прецакаха,но тогава играеха по-слабо.А и се занимават повече с капитанската лента,отколкото с футбол.Нойер като го интервюират,все за onelove си бъбли нещо.
Цитиране
26 ноември 2022
The_Doctor46
Цитиране
26 ноември 2022
Dandelion написа
Пожелавам си днес нито едно нулево равенство! Mission Impossible?
Мисията изпълнена
LethianDream
Цитиране
27 ноември 2022
Когато и да отпаднат гнусни отбори като Полша, Дания и Мексико, винаги ще е късно.
Пожелавам си по-малко дърварски отбори на осминафиналите и повече отбори, играещи красив и нападателен футбол като Саудитска Арабия
А ако някой от големите отбори не се класира, това ще е атентат срещу футбола.
Днес искам немците да бият (колкото и да ги мразя) и да ходят на елиминациите заедно с Испания. Искам големи дербита нататък, а не цигански мачове като Япония и Полша
Цитиране
27 ноември 2022
Rostik79
Цитиране
28 ноември 2022
Германците имат шанс да спасят кожите май. Трябва Япония да бият Испания, за да отпаднат, което ако се случи, ще е вече сензация ... и твърде подозрително. Естествено трябва и задължителна победа над Коста Рика.
LethianDream
Цитиране
28 ноември 2022
Рос, по-добре да отпадат в групите след тези два мача, които изнесоха, абсолютно излишен отбор за световното. Добре, че пусна Сане в 70та минута отборът да живне и да вкара гол по типично дърводелски немски начин- с дебелия пръст късане на мрежата.. Япония да прави хикс с Испания и да продължават
Днес ще има интересни сблъсъци от 18 часа нататък - Бразилците с Швейцария и след това Португалия и урусите
The_Doctor46
Цитиране
28 ноември 2022
Е,стига сега,Германия игра доста добре вчера.Преса по целия терен,изпуснаха и едно,две добри положения.Със сигурност са по-добри от масата отбори,просто нямат някой добър реализатор.Колкото до днешните мачове,едва ли нещо ще бие Камерун-Сърбия. Бахти странния мач,но пък интересен. При Бразилия-Швейцария,единствената въпросителна е дали бразилците могат нещо без Неймар.Очаквам победа за тях и яко катеначо от швейцарците,но винаги може да има изненади.За това обичам световните.Португалия и Уругвай има потенциал,но първия мач обра точките.
Ludnichar
Цитиране
29 ноември 2022
Аз си мисля, че Неймар е яко прехвален.
Бразилия в момента има изобилие от талант в атака, най-лошото, което могат да правят е, да позволяват да са зависими от един играч, бил той и Неймар.
Souls Games Maniac
<
1
...
5
...
14
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.