Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
6
...
14
>
The_Doctor46
Цитиране
29 ноември 2022
Повечето хора ги води омразата,но какъвто и да е,Неймар е невероятен играч.Ако наистина мислиш,че е прехвален,значи не разбираш играта Сериозно,може да е противен,скапан симулант,разглезен и тн.,но качествата са му безспорни.Този сезон е в супер форма.Второ място при голмайсторите в Лига едно,с един гол по-малко от Мбапе,но и с по-малко мачове и на второ място по асистенции,пак с една по-малко от Меси, и с по-малко мачове.Мабпето не го търси в класациите за асистенции,има две В Бразилия влиянието му е голямо.Вчера примерно имаха доста по-малко положения от първия мач,когато игра.То и няма как да е иначе.Франция без Мбапе ще е много по-слаба.Никога няма да го харесам като човек,но на черното,бяло не мога да кажа.Класа си е.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
29 ноември 2022
За Неймар се тръбеше, че ще стане новия Пеле, Роналдо и Роналдиньо в едно, още като беше на 17.
Да, разви се, стана добър играч, дори може да се каже, че стана играч от световна класа ... и въпреки това никога дори не се доближи до това, в което се очакваше да се превърне. За мен Неймар е прехвален през цялата си кариера и каквото и да постигне, ще бъде такъв, просто защото се очакваше много повече от него. Е... може би ако донесе 2-3 титли в ШЛ на ПСЖ и поне една световна титла, ще променя мнението си, обаче за мен не е човекът, който собственоръчно ще занесе Бразилия на финала. Няма да споменавам както го е направил Марадона, не само защото не съм бил роден, но защото Марадона е един и неповторим... но не мисля, че би могъл да бъде и това, което например беше Уесли Снайдер през 2010, когато почти сам на гръб закара Холандия на финал.
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
29 ноември 2022
Просто,защото някои медии са очаквали,че ще стане по-добър от легендите на Бразилия,не означава,че е прехвален.Аз прехвален го разбирам в по-друг смисъл.Примерно хвали се играча X,че е супер,невероятен и тн. а той в действителност е просто посредствен. За мен Пике беше баш такъв играч(лично мнение,не задължавам никого с него),докато Неймар го хвалеха наистина много, още от тинейджър.Може и да не стана новия Пеле или Феномен,но пък се разви достатъчно,че да е топ класа. Така аз разбирам нещата поне.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
29 ноември 2022
Неймар е страхотен играч, но е огромно и мазно лайно като човек- завършен мангал, симулант, човек, който се гаври с противника- няма да забравя как направи срещу Рен преди години оня финт с вдигането на топката и се изгаври с една от черните маймуни-така наречените "френски" защитници. Е, оня така го изряза в следващото единоборство, че Неймар едно две-три седмици не игра. Дали не беше около карнавала в Рио и рождения ден на сестрата на Неймар, така че може да e имало лека уговорка
Какъвто и да е, вчера взеха мача без него с огромен, невероятен късмет и изпълнение от нищото на Каземиро, като никой от швейцарците не беше подготвен дръвче като него да я удари така Ричарлисон и той мега непостоянен- срещу сърбите направи супер мач, ама срещу гъста защита вчера беще трагичен. Като гледам, на осминафинала на бразилците им идва Гана и както играят тези черни момчета надъхано с братята Аю и Кудус, няма да се учудя пак на огромни мъки за Бразилия и клизми, ако изобщо продължат Просто играят ли срещу затворен отбор, дори и Неймар се съмнявам дали би помогнал. Пълна липса на креативност с дървесари като Каземиро, Пакета и Фред. Добре, че има един Бруно Гимараеш с някоя друга идея, но и той е далеч от ложата- Кафу, Р. Карлуш, Кака и Дебелия, такива играчи Бразилия няма и колкото и да се насира Ивайло Ангелов при гол за тях, една Испания, Франция или дори Германия ще ги прави сами да си говорят натам. За мен Бразилия са макс на полуфинал, като по-скоро на 1/4 финал ще отпаднат, като на предното световно.
The_Doctor46
Цитиране
29 ноември 2022
Гана едва ли ще са проблем(ако са те) за Бразилия в момента.Бразилия гледам обръщат повече внимание на защитата. В последните 10 мача са им вкарали 3 гола.Сега и на световното стоят добре отзад.За 2 мача,опонентите им нямат удар във вратата и като цяло по 4 шута.Това си зависи и от класата на отборите срещу тях разбира се,но Тите си каза,че ще се бранят,когато трябва и,че е обърнал внимание на защитата.Напред все с тези играчи ще вкарват.Я един,я повече.То ако се замислиш и Франция без Мбапе ще спукат гумите.Същото важи и за Испания без Педри.Сега започва баш интересното.Последния кръг от групите,а само 3 отбора се класираха вече.
Rostik79
Цитиране
29 ноември 2022
Луд, днешно време никой играч, и най-гениалният не може да донесе титли сам по себе си, защото не сме 70-те и 80-те. Дори и тогава и Марадона, и Пеле, Бекенбауер, а по-късно ван Бастен, Стоичков и т.н.. са станали големи футболисти само в комапния на също толкова класни играчи като съотборници. Погледни кои са били съотборници на тези играчи, виж кои са съотборници сега на Неймар.
Ван Бастен играеше заедно с Гулит, Рийкард и Куман - все легенди. Пеле беше с Гаринча. От сегашния бразилски отбор след 20-30 години Неймар все още може да се споменава, но никой от останалите няма да остави чак такава следа.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
29 ноември 2022
LethianDream
Цитиране
30 ноември 2022
Датските дърводелци аут, хубаво е! Сега саудитите газят Мексико и Аржентина се подиграва с Полша, за да съм напълно щастлив
The_Doctor46
Цитиране
30 ноември 2022
LethianDream написа
Датските дърводелци аут, хубаво е! Сега саудитите газят Мексико и Аржентина се подиграва с Полша, за да съм напълно щастлив
Не знам какво им се радваш толкова на арабелите.Класически и завършени неможачи. Надъхани и дисциплинирани,но с това се изчерпва всичко хубаво при тях.А този каква дузпа свири за Аржентина.Чисто подпиране,но пък си мачкат като игра.
LethianDream
Цитиране
01 декември 2022
Не им се радвам, но поне се мъчат да играят футбол за разлика от Мексико и Полша. За съжаление, най-противният отбор излезе от тази група, дано Франция да вкарат ранен гол и да ги бият с разлика, добре ще е за футбола.
Rostik79
Цитиране
01 декември 2022
Много надъхано играха Аржентина, бяха се пуснали на големи обороти. Явно са излезли срещу С. Арабия с идеята, че едва ли не служебно ще спечелят. Ако бяха играли така срещу арабите, резултатът щеше да е някаква голяма разлика. Поляците пак добре само с два гола се отърваха.
Дузпата беше пълна подигравка не само с поляците, но и с футбола изобщо. И Меси, разбира се, като типично южноамериканско циганче се търкаля на земята и се държи за лицето.
Навремето бях много ЗА видео-проверките (VAR), но напоследък почнах да си мисля, че май не е толкова добра идея или може би просто се прилага доста неграмотно и некадърно.
LethianDream
Цитиране
01 декември 2022
ВАР е чудесна, но винаги има субективизъм, трябва в бъдещето да направят роботи-съдии и тогава може би всичко ще е наред Тоя вчера свири най-смешната дузпа в историята лично за мен, Меси отдавна отиграл, съдията ходи да го гледа и въпреки това свири дузпа
Ludnichar
Цитиране
01 декември 2022
След тая дузпа или трябва лично шефът на съдиите Колина да излезе на специална пресконференция и да посочи точката от правилника, която позволява да се отсъди, или главния съдия повече да не свири в професионален футболен мач до края на кариерата си.
Това е наистина подигравка с футбола. Едно от най-често срещаните футболни клишета е, че вратаря е господар в малкото наказателно поле. Той гледа полета на топката и се хвърля за нея. С гръб е към противниковия футболист и няма как да види, че има някой там. В момента на конракта топката вече отдавна се е отклонила в посока, която е много-много далеч от вратата... Абе общо взето и Орхан Мурад не би я свирил тая дузпа.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
01 декември 2022
Юнаци, довечера чакаме ли сензации? Виждам в кристалната си топка как немците и Белгия си тръгват. Явно световните извън Европа са прокоба за европейските отбори, не съм сигурен дали има европейски шампион (май само Испания се сещам 2010 в ЮАР).
Edit: забравих германската титла в Бразилия през 2014 2 титли от 10 първенства извън Европа.
Rostik79
Цитиране
01 декември 2022
Единствена изненада би било Испания да паднат от Япония и пак не бих го нарекъл сензация, а по-скоро би било в категория "повдигане на вежди, съпроводено с "ХМ!" за учудване". Всичко останало, включително и отпадане на Германия, ми изглежда напълно възможно. От другата група Канада<->Мароко и Хърватска<->Белгия мога да очаквам всякакъв резултат.
<
1
...
6
...
14
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.