hategame logo
Aeon Must Die! с представяне, скандал кратко след това
пуснато на 07 август 2020 от pseto
aeon must die
Е, това се случва рядко - избухване на скандал относно игра, представена току-що. Именно това се случва с Aeon Must Die!. Играта беше една от многото показани игри по време на събитието State of Play, посветено на заглавия, налични за PlayStation. Сайдскролърът можете да видите под статията, като се отличава най-вече с визуалния си стил.

Дотук всичко добре, нали?

Оказва се обаче, че ситуацията зад Aeon Must Die! е възможно да не е чак толкова розова. Към разработчиците на играта - Limestone Games, биват хвърлени сериозни обвинения. Или по-точно - към шефовете на компанията.

Оказва се, че целият екип разработчици на Aeon Must Die! е напуснал заради постоянно преработване, неплатени възнаграждения и куп отправени заплахи от страна на Ярослав Лисенко, изпълнителният директор. Така практически няма кой да завърши Aeon Must Die! в момента.

Това не е всичко. Страхотно изглеждащото видео под статията според обвиненията е правено от аниматори, които не са получили никакво възнаграждение. Което може да вкара естонците Limestone в големи проблеми.

Редно е да отбележим, че разпространител са Focus Home. Те вече пуснаха официално съобщение, което ни разкрива, че те приемат всички обвинения изключително сериозно и ще разследват казуса, преди да предприемат допълнителни мерки. В случая Limestone са независима компания, тоест Focus Home нямат директен контрол върху ситуацията - но е доста вероятно скандалът да се отрази и на тях.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл