hategame logo
That's No Moon е ново студио с ветерани от Naughty Dog, Santa Monica Studio, Bungie
пуснато на 29 юли 2021 от pseto
thats no moon
Поредно гейм студио бе основано и неговото название е That's No Moon. Компанията включва куп ветерани от Naughty Dog, Santa Monica Studio, Bungie, EA и Infinity Ward. Не само това, но и дружеството вече има осигурени 100 милиона долара бюджет за нов проект.

За него не знаем почти нищо към момента. Известно е само, че креативен директор ще бъде Тайлър Куросаки, а пък гейм директор - Джейкъб Минкоф. Първият е бивш директор по сценария в Naughty Dog и Infinity Ward, а вторият е главният гейм дизайнер на The Last of Us.

Доколкото можем да спекулираме, че That's No Moon готви проект, подобен на The Last of Us, то ще трябва да изчакаме, за да видим дали е така наистина. В момента компанията тепърва расте, като се очаква да стигне 100 души догодина, като вероятно и тогава ще започне "истинската" разработка.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
29 май 2024
Понеже вече 3 години стои тази статия на първа страница реших да проверя какво се случва с това инди-студио, основано от ветерани и с бюджет от 100 милиона

... Общо взето нищо. В сайта им има сравнително скорошно изказване от ЦЕО-то, в което се хвалят колко са добри и как нямат търпение да разкрият над какво работят, но иначе нищичко за проекта. Лъха малко на уоке обаче
Все пак има признаци, че нещо се прави и не е потънал този проект.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл