hategame logo
Aliens: Fireteam е новата игра по Пришълеца
пуснато на 02 март 2021 от pseto
aliens fireteam
Aliens: Fireteam – това е поредната игра по култовата филмова серия Пришълеца. Заглавието беше обявено вчера, като дебютният трейлър е наличен под статията.

Видеото ни показва шутър - което не е никаква изненадан - с ковър елементи.

Самата игра включва съвсем обичаен за Пришълеца сюжет. Действието се развива 23 години след оригиналната трилогия филми, като нашият герой трябва да отговори на зов за помощ. Естествено се оказва, че пришълците са завладели всичко наоколо – а ние ще трябва да ги изтребим.

Aliens: Fireteam ще е кооперативна игра за до трима души. В случай, че нямаме другарче, ще ни бъдат осигурени AI придружители.
Платформите за заглавието са PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X.

Що се отнася до разработчика, Cold Iron Studios са основани през 2015-а от кадри зад City of Heroes, Star Trek Online и Neverwinter. Три години студиото е независимо, преди да премине под шапката на 20th Century Fox. От 2019-а насам пък те са дъщерно дружество на Disney след колосалната сделка през същата година, при която развлекателният титан купи Fox за 71 милиарда долара.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
03 март 2021
Тва, усещам как ще смуче, ако не се играе от тримца.
o153 avatar
o153
03 март 2021
Изглежда ужасно.
Rostik79 avatar
Rostik79
04 март 2021
Фен съм на елиън франчайза (то кой не е от моето поколение), но изглежда посредствено. Очаквам да е free to play, иначе не бих го играл. И даже пак е малко съмнително.
Впечатление ми прави, че май почва да се налага за този жанр модел с трима в кооп, вместо четирима.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
04 март 2021
Аз не съм бил роден за излизането на първите 3 филма и пак съм фен. Обаче за играта съм съгласен. Някак очаквам нещо от сорта на World War Z играта. Може да е забавно с приятели, ама нещо не ми вдъхва доверие.
pseto avatar
pseto
04 март 2021
Звучи по-логично да се балансира игра за трима, още двама души се намират по-лесно, сравнено с още трима. Ама щом няма самостоятелен сингъл (без ботове)... общо взето ме губи.
JakePaulKOsConor avatar
JakePaulKOsConor
04 март 2021
Според мен H. R. Giger би се радвал, че изкуството му все още е живо и известно независимо, че новите игри и филми не са на стандарта на оригиналната идея
Rostik79 avatar
Rostik79
04 март 2021
Аз пък мисля, че не би се радвал точно на това специално, понеже то се обляга на примерно 1% от това, което е създал като форми и изобщо като тематична концепция и освен това го представя с доста ниско качество.
По-скоро би се радвал на проекти като SCORN, която е баш вдъхновена от Гигеровите творения.
pseto avatar
pseto
04 март 2021

Изглежда толкова generic, колкото може да бъде generic една Unreal Engine игра.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл