hategame logo
Amazon готви PC игра от трето лице
пуснато на 30 септември 2015 от pseto
amazon game studios 2
Amazon обяви преди известно време, че се кани да разработва свои игри за компютри и конзоли, но досега не бяхме научили почти никакви детайли за техните планове. До тази седмица. Макар и да няма куп подробности, то поне знаем, че Amazon готви PC игра от трето лице.

Заглавието ще акцентира на битките от меле дистанция, като ще има акцент на състезателния елемент. Звучи ли ви това... като MOBA? Поне на мен – доста!

Добавя се, че новата игра „ще бъде подобрявана с помощта на Twitch обществеността“, каквото и да означава това. Може би процесът на разработка ще е по-отворен и геймърите ще могат да дават предложения постоянно?

Но дали самият геймплей ще се влияе по някакъв начин от Twitch? Именно Amazon са собствениците на услугата, която купиха по-рано през годината и можем да очакваме да я използват колкото се може повече в евентуалните си игри.

Научаваме също, че мистериозният нов гейм продукт се е сдобил с креативен директор – Ерик Фланум. Него познаваме предимно с работата му по Guild Wars 2, но вече е част от Amazon. Още един намек, че новата PC игра на компанията ще бъде с MOBA или MMO привкус?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл