hategame logo
Amazon обяви най-успешните игри по Коледа... няма изненади
пуснато на 29 декември 2015 от pseto
star wars battlefront 54
Фирмата Chart-Track ежеседмично ни разкрива какво се случва на гейм пазара във Великобритания – но все пак това не ни дава пълна представа какво се случва в световния гейминг. В последните няколко седмици обаче четири игри доминираха – Call of Duty: Black Ops III, Star Wars Battlefront, Fallout 4 и FIFA 16. Оказва се, че това се случва не само във Великобритания.

По-рано тази седмица Amazon обяви кои са били най-популярните игри около Коледа. И три от тях звучат много познато – Fallout 4, Black Ops III и Battlefront. От популярния онлайн магазин не разкриват коя се е продавала най-добре – посочва се единствено топ 3. Но получаваме данни от още едно място, че тези три заглавия определено са оправдали очакванията на Bethesda, EA и Activision.

Иначе положението за целия Amazon е доста добро. Коледните празници тази година са били рекордни за компанията досега, като са били продадени над 200 милиона продукта по време на тях.

Интересно е, че засега точни продажби за Call of Duty: Black Ops III и Star Wars Battlefront не са обявени. Що се отнася до Fallout 4, там знаем, че за ден играта е доставила над 12 милиона бройки. Фантастично постижение – въпреки че не знаем колко са крайните продажби.

Коментари
mamomi12 avatar
mamomi12
30 декември 2015
Днеска гледах за втори път новия епизод на Star Wars и ужасно много ми се играе Battlefront и се изкушавам да си я купя за xboxa обаче пък спестявам за PC ...
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
30 декември 2015
Нека ти помогна:
http://store.steampowered.com/app/6060/

силен MOD съпорт. Вярно, няма лъскавата графика на новият, но можеш да си сигурен че никой няма да иска да те прецака с DLC или сезонен пропуск.
PS
Мултито не е мъртво.

undefined
voxy
30 декември 2015
нека и аз да ти помогна - в PC версията е пълно с еймботове също най-вероятно много скоро ще умре напълно мултиплея, вижда се че яко ждрапат да напълнят малко сървърите с постоянни намаления, за 3 дни пуснаха вече второ намаление за PS4
pseto avatar
pseto
30 декември 2015
Наистина... недей да си купуваш Battlefront. Не и докато не стане 30 лева примерно. Това е най-най-най-най-орязаната игра, която може би някога съм виждал. Поне с такива претенции. Всъщност след час-два трябва да кача ревюто, де.

Но накратко - графиката и звукът са на топ ниво, невероятни, атмосферата също. Геймплеят на мнозинството хора ще омръзне за между 5 и 10 часа. Поне аз не мога да си представя какво може да се прави отвъд тях, освен човек да цикли едно и също.

mamomi12 avatar
mamomi12
30 декември 2015
Бих я пробвал обаче пише,че от 31 Май 2014 няма да има мулти,но един в коментарите е написал,че може да се играе с гейм рейнджър и се чудех дали не е по-добре да по пиратствам малко
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
30 декември 2015
@voxy
Не виждам какво пречи да си я пуснеш и да се накефиш.
mamomi12 avatar
mamomi12
30 декември 2015
А и ще успея ли да я подкарам на win 10 ?
mamomi12 avatar
mamomi12
31 декември 2015
@Former Gaming Glory Подкарах я обаче на high лагва на леново с intel hd graphics ...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл