hategame logo
Amazon ще има участие в новата Lord of the Rings игра
пуснато на 10 юли 2019 от pseto
the lord of the rings
Миналата година през септември бе обявена нова Lord of the Rings игра - MMO, което ще се разработва от американското студио Athlon Games - дъщерна компания на китайския гигант Leyou. Но сега научаваме, че и Amazon ще има участие в проекта.

Онлайн магазинът - или по-конкретно гейм дивизията му Amazon Game Studios - ще се включи като съразработчик. Всъщност още миналата година бе обявено, че проектът ще има мистериозен "партньор", но сега знаем и неговото име.

Така вероятно играта ще ползва Lumberyard двигателя (базиран на CryEngine), а пък с финансовия ресурс на Amazon проектът несъмнено ще има достатъчно висок бюджет. Но дали играта ще си струва?

Засега не сме видели нищо конкретно от Lord of the Rings MMO-то. Но може би то ще излезе догодина?

Ако се зачудите защо точно тогава - причината е в сериала по Lord of the Rings, готвещ се от Amazon. Продукцията се очаква през 2020-а - когато вероятно ще видим и играта.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
11 юли 2019
Не бях чувал за този проект, стискам палци и подтискам съмненията си, поне докато не нарича повече.

Няколко пъти се опитвах да почна LotRO, защото съм дайхард фен на Толкин и неговия свят, но не ми се получи.

Дано изскочи заек от тази трънка, играе му се нещо такова.

pepito avatar
pepito
19 юли 2019
И аз съм така с LOTRO. Няколко пъти го почвах, единия път дори доста напреднах, но грайнда е ужасно скучен и еднообразен, а и самата игра някакси не успява да предизвика емциите като книгите и филмите
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
19 юли 2019
Един от минусите за мен е, че мод поддръжката е сведена до минимум. Знам че не звучи сериозно отстрани, но това е един от факторите, които държат WoW на повърхността все още и много силен плюс в моите представи за ммо.
pseto avatar
pseto
13 юли 2019
Аз като чуя за MMO и автоматично започвам да губя интерес. С малки изключения винаги ми е бил скучен жанрът заради изискването за колосален фарм. Въпреки че при по-модерно изпълнение с по-малко грайнд може да ми хване интереса. Дано да е така (пък и класическото MMO някак го няма особено много в днешно време).
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
13 юли 2019
Някак като прочета LotR и първата ми реакция е "А дано". После следва "Ама надали!"
sonofdeath avatar
sonofdeath
22 юли 2019
Това ще е доста интересно. Може би играта ще бъде достатачно добра и ще измести World of Warcraft. Макар и огромен фен на WoW лично се надявам "ринговете" да стане добра игра. До момента WoW няма никакви качествени конкуренти така ,че Близард да имат зелена светлина от Активижън скапаняците за да подобрят играта. Друго важно е че Амазон се целят и винаги са в MMO games. Идеята им е да се разшири MMO пазара както и тяxното качество и да имат по добра графика. До момента добрата графика и добрите детайли са пречка заради връзката и обмена на инфо между сървър-клиент-сървър. Колкото до самия енджин ...все още му се разработва AI системата както и се подобрява системата отговорна за UI. Колкото до face също се пипа. Отделно се подобряват и сенките така, че да са по детайлни и добри за по малко pc ресурс. Все пак енджина Лъмберярд се разработва от Амазон и Cloud Imperium Game (Star Citizen) Само дано фирмата зад "ринговете" да имат много добри идеии.
sonofdeath avatar
sonofdeath
22 юли 2019
Псе, MMO жанра винаги е бил за грайнда. Има достатачно кантент, но трябва да се гринди за да задържи xората. Докъто всяка друга игра изиграеш на бързо както е сега модерно и после чакаш друго заглавие.
pseto avatar
pseto
25 юли 2019
Знам, аз заради това никога не казвам, че жанрът е тъп, казвам, че на мен не ми допада. Тук-таме имаше MMO-та, пред които прекарвах повече време, Warhammer Online имаше поносим грайнд и като цяло някои интересни механики (но тя умря заради това, което казваш - недостатъчно ендгейм съдържание и малоумната политика на EA да изпосъкрати куп хора след премиерата на играта, което означаваше, че нямаше кой да прави това съдържание), Guild Wars първият имах към ~1000 часа едно време, ама той в никой случай не беше типична MMO игра.


Все пак си мисля, че класическо MMO от типа на World of Warcraft няма много място в днешно време, а и то MMO си е супер общо понятие, което не означава чак толкова много. Аз се надявам не нещо с човешко количество грайнд.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл