hategame logo
Back 4 Blood ще е изцяло онлайн игра
пуснато на 21 юни 2021 от pseto
back 4 blood
Back 4 Blood ще е изцяло онлайн игра, разкриват разработчиците Turtle Rock. Ограничението важи дори и ако искаме просто да потренираме локално с AI ботове.

"Търсим варианти за поддръжка на офлайн, но по време на пазарната премиера ще е нужна интернет връзка, за да се играе Back 4 Blood", казват Turtle Rock.

Думи, които със сигурност ще разочароват немалко хора. Не защото почти всеки от нас не е постоянно онлайн в днешно време... ами защото обикновено игрите, които изискват интернет винаги имат сървърни проблеми. Особено покрай пазарната си премиера.

Е, ще видим дали ситуацията при Back 4 Blood ще е такава или напротив.

Самата игра е доста подобна на онова, което направи Turtle Rock популярни - Left 4 Dead. Заглавието ще излезе през октомври за PC, настоящото и предходно поколение на Xbox и PlayStation (като за конзолите на Microsoft и компютри ще е част от абонаментната услуга Xbox Game Pass).

Коментари
TrainPain avatar
TrainPain
21 декември 2021
Накратко, достойна игра да бъде свързвана с Left 4 Dead. Доста модерна е графиката и самото стреляне е на ниво. Има си своите плюсове и минуси. Но като цяло на който са му харесали Left 4 Dead едно и две и тази ще му допадне, задължително ще му хареса.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл