hategame logo
Баскетболна звезда тийзна Call of Duty: Black Ops IV
пуснато на 07 март 2018 от pseto
call of duty black ops 4 2
Black Ops IV. Това ще е новата игра в Call of Duty серията – поне ако съдим по шапка, появила се на главата на баскетболната звезда Джеймс Хардън. Видео можете да видите под статията.

Фенове на Call of Duty биха се уверили, че четирите чертички са стилизирани в духа на серията, където при всяка следваща част се добавяше още една. По правилата на римското номериране. Но очевидно вместо IV ще видим като лого за поредното Call of Duty нещо различно.

Естествено няма нищо официално. Но едва ли шапката на Хардън е случайна (или фалшива). А и по традиция пролетта е момента за първоначалното представяне на Call of Duty всяка година. Тъй че скоро можем да очакваме повече.

Също така при все, че тази година е ред на Treyarch да прави Call of Duty, то Black Ops IV звучи като повече от логичен ход. Големият въпрос е друг... дали играта пак ще е футуристична?

В последните години феновете на серията се противопоставиха на CoD игрите, развиващи се в бъдещето. От друга страна последният Call of Duty: WWII беше успех... което намеква, че Activision са се поучили. Или напротив.


Коментари
vldir avatar
vldir
07 март 2018
Пак ли?
pseto avatar
pseto
08 март 2018
Време е за ново Call of Duty, всичко се случва по часовник. Няма как иначе.
lyubohar avatar
lyubohar
09 март 2018
Явно приносът към света ще бъде новото римско IV, а именно IIII. Което не е малко, все пак нещо ще остане от играта
vldir avatar
vldir
09 март 2018
Дечурлигата масово така ще пишат числото в клас.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл