hategame logo
CD Projekt Red купи студио
пуснато на 30 март 2021 от pseto
cd projekt red vancouver
Каква е следващата стъпка за Cyberpunk 2077? Вероятно развиване на мултиплейър режима, поне ако съдим по нова придобивка на CD Projekt Red. Става дума за студиото Digital Scapes (което отсега нататък ще се казва CD Projekt Red Vancouver).

Компанията е известна като специалист в мултиплейър режимите. Тя работи съвместно със CD Projekt Red от 2018-а насам по Cyberpunk 2077.

Digital Scapes са основани през 2012-а от ветерани в индустрията, работили преди това в BioWare, Relic и Radical Entertainment. Но сега студиото ще се превърне в четвъртото вътрешно дружество на CD Projekt Red и първият международен отдел. В момента поляците имат три вътрешни подразделения - във Варшава, Краков и Вроцлав.

Доколкото можем само да спекулираме, то изглежда вероятно Digital Scapes да помагат по мултито на Cyberpunk 2077. Режим, който се очаква да вдигне обратно популярността на играта - тя загуби повече от 90% от редовните си играчи, поне ако съдим по Steam Charts.

Поляците обявиха и нова стратегия за бъдещето. Отсега нататък те няма да рекламират игри много по-рано от пазарната им премиера. Очевидно целта е да не се повторят грешките от Cyberpunk 2077. През годините бяха направени куп обещания, които не бяха реализирани - а това доведе до много критики. В бъдеще CD Projekt Red очевидно ще рекламират онова, което вече имат.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл