hategame logo
Chivalry 2 излиза през лятото
пуснато на 13 февруари 2021 от pseto
chivalry 2
Мултиплейър играта с масови средновековни битки Chivalry ще се сдобие с продължение през юни. Това ще се случи точно на осмо число от месеца, а платформите са PC, настоящото и предходно поколение на PlayStation и Xbox.

Уловката? Притежателите на компютри ще трябва да си купят играта единствено от Epic Games Store. Заглавието ще е ексклузивно в този магазин една година.

Готви се и затворена бета, която ще се проведе в края на март. Тя ще е кросплатформена, като ще покаже на разработчиците Torn Banner Studios дали цъкането на PC и различни конзоли едновременно е безпроблемно.

Иначе основната екстра в Chivalry 2 са два пъти по-мащабните битки. Играта поддържа сблъсъци до 64 души, вместо 32-ма, както е в оригинала, излязъл през 2012 година.

Коментари
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
16 февруари 2021
Ще умре бързо играта, гарантирам ви го.
nightwarrior avatar
nightwarrior
16 февруари 2021
Защо? Наистина ми е любопитно, аз я пробвах първата и изобщо не е за мен тази игра, но пък май си беше сравнително успешна и бая народ я играеше.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
16 февруари 2021
Човек никога не знае. Но пък, наистина първата имаше доста широка база от фенове. Най-вероятно и тук ще е така.
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
16 февруари 2021
И аз играх първата някъде 2014. Добра игра си е, но както беше споменато в един коментар по-долу, онлайн игрите вече не са това, което бяха преди. Сигурен съм, че ще е добра игра, но няма да се играе толкова ммого.
Rostik79 avatar
Rostik79
16 февруари 2021
Просто времената са други, спрямо 2012-та. Много е наситен вече пазара с онлайн игрии, кооп, батъл рояли и т.н... и е все по-трудно да си извоюва някоя игра дял от потребители.
Макар, че тази е с доста по-различен сетинг и сигурно си има фенове.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
16 февруари 2021
Точно затова нагласата ми е позитивна. Стига да не решат изведнъж да я натъпчат с микроплащания.
nightwarrior avatar
nightwarrior
16 февруари 2021
Това ми беше мисълта, малко по-специфична ниша е. То алтернативи не е да няма, но май не е баш като в стандартния батъл роял дето с лопата да ги ринеш. Но пак казвам, това не е моята бира и не разбирам нищо, та затова и се зачудих по-горе защо категорично се отписва. Може и да има причини, затова попитах.
pseto avatar
pseto
16 февруари 2021
Дам, ама пък хубавото за компании, които си имат изградени аудитории е това, че те веднага ще се пренесат към новото (или прилична част от тях, ако са доволни). Най-тегавото в модерния гейминг е да почнеш от нищото. Тогава си трябва значителна доза късмет. То всъщност не само в гейминга е така, де.

Иначе Chivalry аз никога не съм го цъкал. Не знам какво ме отказа, обмислях да го взема преди доста години. Уж трябва да ми хареса, бидейки средновековна игра, ама с тоя акцент на мултито де да знам. Почвам да се отдалечавам от мултиплейъра с годините по някаква причина.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл