hategame logo
Code Vein с още геймплей
пуснато на 19 април 2018 от pseto
code vein gameplay
В последните години видяхме немалко клонинги на Souls игрите. Кои по-успешни, кои не чак толкова. Поредният от тях се нарича Code Vein, който се сдоби с нов геймплей.

Видеото под статията е наистина кратичко – под две минути, но пък ни показва атмосферата на заглавието. Която в основната си част е изцяло в духа на Souls игрите. Като, естествено, има и нещо различно. На което Code Vein несъмнено ще се уповава.

А именно – аниме нотката, която можем да усетим ясно чрез ползване на някои супер движения.

Code Vein засега няма дата на премиера – заглавието чакаме по някое време през 2018-а. Платформите са PC, Xbox One и PS4.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
23 април 2018
Да, клонингът е прекален и това много не ми се нрави. Освен това забелязах някакви скриптирани елементи в битките, което е още по обезпокояващо и накъсва класическото усещане за непрекъснати сражения.
pseto avatar
pseto
23 април 2018
От множестото клонинги бих казал Nioh беше страхотен, така и не сколасах да напиша ревюто, хем не прекалено дразнещо сложен, хем и достатъчно Souls-ски, хем и имаше нови неща.

При Code Vein някак ми се струва, че повечето неща ще са директен копи и пейст и новостите ще са предимно в gimmick територията...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл