hategame logo
Cyberpunk 2077 с ново видео, дата на премиера, Киану Рийвс
пуснато на 10 юни 2019 от pseto
cyberpunk 2077
E3 е в разгара си, което означава, че започват да валят трейлъри и обявявания на нови игри. Едно от видеотата очаквано беше посветено на Cyberpunk 2077.

Клипчето можете да видите под статията, като в по-голямата си част то ни показва наполовина успешен, наполовина провалил се обир. Любопитното идва в края, когато можем да видим... герой, който ще бъде изигран от Киану Рийвс. Който очевидно ще има роля в Cyberpunk 2077, но дали ще е второстепенна или основна предстои да научим.

Датата на премиера също бива обявена най-накрая. И тя не е през 2019-а, а догодина – на 16 април. Платформите са ясни – PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
toti avatar
toti
10 юни 2019
hahahha tova s iznenadvashtata mu poqva beshe mnogo dobro...nqmam ve4e turpenie...GOTY 2020
HighFist avatar
HighFist
10 юни 2019
Изкефиха му се хората като видяха Киану. Всички готвени премиери на други игри за април-май 2020 могат да бъдат отложени.
toti avatar
toti
10 юни 2019
prav si
pseto avatar
pseto
10 юни 2019
LethianDream avatar
LethianDream
10 юни 2019
Хайпът е невероятен, но с пускането на Киану и трейлъра тип "GTA в бъдещето" почват да ме съмняват CD Project Red. Прекалено комерсиални станаха изведнъж и това може да резултира в могъщ хайп и положителни ревюта по медиите, без реално играта да го заслужава. Дано да се окажа лош пророк и играта наистина да е страхотна.
toti avatar
toti
10 юни 2019
shte bude brutalnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nightwarrior avatar
nightwarrior
10 юни 2019
Не знам това "GTA в бъдещето" откъде ти дойде, ама ще видим
pseto avatar
pseto
10 юни 2019
Ми те положителните ревюта са гарантирани. Blizzard, Rockstar, сега CD Projekt Red, From, Naughty Dog, Коджима - ясно е медиите какво ще кажат за техни игри, пък оттам нататък човек сам си преценява.

Иначе аз се надявам, че CD Projekt Red са още на "светлата страна" и няма да омажат нещата с безмозъчен пуцалка комерс. Все пак отвореният свят на Вещера е такъв, в който просто обикаляш и намираш интересни неща, не фригиден Ubisoft-ски, тъй че и тук ако е така играта ще е печалба за мен.

lyubohar avatar
lyubohar
10 юни 2019
Абе доста фригиден си беше на Вещера светът, минеш ли мисиите, ставаше доста скучно. Не е като Skyrim например, където е точно обратното - никой не играе мисиите, а си търсиш рандъм приключения. Аз лично се надявам да са работили по това...
Charcharo avatar
Charcharo
10 юни 2019
Света на Witcher има по-малко random encounters но има по-логичен и реалистичен дизайн от Skyrim.
И двата свята са мъртви иначе. Bethesda световете са илюзия.
pepito avatar
pepito
12 юни 2019
lyubohar точно пък скайрима е най-лошия пример, там левел скелинга прави всичко безмислено, където и да идеш едни и същи врази едни и съши предмети всичко до болка еднакво докато не вдигнеш ниво и хоп нов тип гад и почват да пускат по хубави мечове до безкрай до следващия level up. Вещера не беше така и впускането в странични мисии беше забавно и интересно, дано и тук да е така
lyubohar avatar
lyubohar
12 юни 2019
Да, но това е друг проблем и не говорим за него. Освен това никъде не съм споменавал за страничните мисии на Witcher. Казах, че няма какво да се прави СЛЕД минаването на основните и страничните мисии.
pseto avatar
pseto
12 юни 2019
То реално погледнато или трябва да се направят нещата по единия начин, или по другия, много трудно мога да си представя средно положение. Или нещата да се генерират автоамтично и да можеш да фармиш безкрай, което в един момент става еднообразно, или всичко да е внимателно планирано, което пък означава, че след края на играта не остава нищо.

За мен и двата подхода са съвсем окей. Важното е да усещаш, че печелиш нещо, когато се разхождаш из виртуалния свят, че се случва нещо. Сега дали има разнообразие за 5, 10 или 20 часа си е отделен въпрос. От друга страна в много игри, най-често тези на Ubisoft, "отвореният свят" представлява стигане до точка и започване на предизвикателство, което е същото като в старите игри да отидеш някъде и натиснеш на бутон "Start challenge" и да се пренесеш някъде магически и да почнеш предизвикателство. Точно толкова и тези игри са с "отворен свят". Просто в едното има някаква голяма карта да те залъже, че е нещо различно. Което мен доста ме дразни.

lyubohar avatar
lyubohar
12 юни 2019
Аз по-скоро имах предвид едно от яките неща в игрите на Бетезда, че можеш както си ходиш да се натъкнеш на приключение. И нямам предвид някакво липсващо оръжие/дреха или challenge да набиеш нов вид гад, както беше в Witcher-а след като минеш всички мисии. Ами куест със сценарии и т.н., който обаче е напълно скрит, няма го никъде в журнали и ако не си минал на точното място в точното време, е можело никога да не попаднеш на него. Или подхода при Souls игрите, където нещата са още по-апокрифни. Ако след минаването на всички мисии ти остава да събираш оръжия и да срещаш несрещни гадове - аз това не го броя за интересен content след края на мисиите.
nightwarrior avatar
nightwarrior
12 юни 2019
В Скайрим е почти същото. Той затова и Charcharo каза, че е илюзия. Играта активно проверява статус на дънджъните примерно и ако някоя не е "cleared" рано или късно ти зарежда куест за нея - срещаш някой някъде, куриер идва до теб, чуваш разговор в таверна и т.н.

Което дефакто създава илюзията за случайни непредвидими срещи. Ако играеш достатъчно дълго, подобно на Вещера, ще минеш всичко. Говорим за базова игра разбира се, щото модовете имат страхотни куест линии и нови локации.

Просто едва ли са много хората, които биха седнали да изиграят всеки дънджън. Затова на следващото плейтру като минеш другаде, ти зарежда други "случайни" срещи. Реално единственото случайно е, реда в който играта ще ти зареди въпросните срещи.

Скайрим безспорно има по-голямо количество, някои биха спорили, че Вещера е с по-добро качество. Аз съм твърде пристрастен, щото обичам и двете игри, та не мога да преценя кое ми харесва повече, но на подхода на Бетесда съм свикнал, щото ги играя от повече време техните игри.

Charcharo avatar
Charcharo
12 юни 2019
Под Open World Design съм писал за света на Witcher 3.
https://gnd-tech.com/2016/08/the-witcher-3-wild-hunt-complete-review-of-the-base-game/

Skyrim не е зле като автентичност, но не е и толкова добра. Проблем на симулацията там, е че ако знаеш как работи е напълно предвидима.

igra4 avatar
igra4
10 юни 2019
Бичърите не са ми интересни, но тази игра ще я играя с кеф. Не знам какъв е фетиша някои хора да плюят по-големите и успели компании, които пускат невероятни игри. Май е само в България и отчасти и в други страни на Ганьо винаги търси и най-малкия кусур за да се почувства по-добре. Браво Рокстар, ND, CD Project и т.н. ако ги нямаше нямаше да се занимавам с гейминг.
lyubohar avatar
lyubohar
10 юни 2019
Никой не ги плюе, просто като бяха по-малки пуснаха велики продукти. И сега логично хората се притесняват дали като са станали големи, няма да е обратното с продуктите им
pepito avatar
pepito
13 юни 2019
да сложиш CDR наред с безскрупулно алчни компании като рокстар си меко казано неадекватно.
Дори и да не харесваш "Бичера", компанията зад него е се е доказала с действията си - премахването на ненужни защити, ГоГ и т.н. Доказаха, че добрите игри се купуват, а всяка защита се краква... Спомням си какво чудо беше като излезна ГТА5 с денувото и колко хора бяха прецакани, но рокстар си взеха парите и както се казва боли ги шпека..
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
13 юни 2019
Изтрит коментар
pepito avatar
pepito
14 юни 2019
няма да го проверявам, може би не е било денуво, наистина не се сещам, но много добре си спомням, че при излизането имаше някаква защита, която създаваше много проблеми.
HighFist avatar
HighFist
10 юни 2019
sonofdeath avatar
sonofdeath
13 юни 2019
Киберпънк се чака с нетърпение и няма място за сравнение с GTA поредицата. Двете игри са корено различни.GTA e open world където ти е даде всякаква свобода, а последствията от тази свобода са минимални. Акцента е престъпност както и е аркадна игра с цел забавление. В последната си версия 5 няма как да излъжа....добре е направена имат само един голям пропуск и това е грифинга именно от страна на децата които ти съсипват фъна. Колкото до Киберпънк е стори игра и е RPG където имаш класове, умения за развиване които водят до различен геймплей. Идеята е да не се разкарвате и да правите каквото си искате,а всичко което правите да са различни истории от града в които вие да сте героя.


Колкото до Вещера и Скайрим нямат абсолютно никакво място за сравнение. Корено различни. Отново вещера е игра с много по комплексен open world дизан от Скайрим с елементи на стори телинг. Скайрим е повече RNG. Отделно двете игри са корено различни и от геймплей. Пробвал съм Скайрим и именно заради геймплея си не ми xареса изобщо. Вещера ми допадна адски много особено заради стори телинга.

LethianDream avatar
LethianDream
13 юни 2019
Не съм казал, че GTA е като Киберпънка, казах, че трейлърът ми напомня на GTA като изпълнение, като идеята ми беше, че търсят масов комерс, нищо общо с Уичъра, който беше в някаква степен нишово RPG. Вчера четох едно критично ревю за демото на CP2077 на Е3- човекът се оплакваше, че шутинга бил кьопав и героите били неособено интересни като персонажи. Разбира се, това е мнението на някакъв там опикан хейтър, което може и нищо да не значи. Но почвам да ставам доста критичен особено като ми навират колко велик е Киберпънка преди да съм я играл. Или това с Киану Рийвс- все едно някакъв бог е слязъл. Изключително прехвален, особено напоследък с Джон Уик 2 и 3 (в първия играеше супер), не ме разбирайте погрешно, но не съм изплезил език до земята да лижа подметките на поляците. Това няма да ми попречи да си взема играта на пре-ордър и лично да играя, за да преценя дали хайпът е заслужен или не
sonofdeath avatar
sonofdeath
13 юни 2019
Колкото до шутинга мисля, че играта се опитва да бъде реалистична и малко от fallout както и от max payne да вземе елементи. Няма лошо стига да има баланс в тези елементи.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл