hategame logo
Cyberpunk 2077 с трио нови видеа
пуснато на 22 ноември 2020 от pseto
cyberpunk 2077 1
Няколко нови видеа за Cyberpunk 2077 бяха пуснати в последните няколко дни. Те покриват различни аспекти от дългоочакваното заглавие.

За любителите на визуалните ефекти вероятно ще е интересно клипчето, в което се показва ray tracing-ът в действие (първото под статията). Определено Cyberpunk 2077 изглежда по-красиво с реалистични отражения - но пък ще ви трябва и съответния хардуер, за да си ги позволите.

Друго видео пък ни показва Киану Рийвс на снимачната площадка. Любопитен детайл е, че актьорът не само е дал гласа си за Cyberpunk 2077 - той е участвал и в кът сцените! Това е доста важна подробност - нямаше да е същото, ако различен актьор беше отговорен за моушън кепчъринга.

Третото видео пък ни показва няколко минути геймплей. Не става дума за непрекъснат такъв - можем да видим куп сцени от Cyberpunk 2077, а също и кратък поглед върху някои от уменията.

Играта очакваме на 10 декември за PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X.

Коментари
vldir avatar
vldir
23 ноември 2020
Чудя се за коя конзола да я взема. За пс е ясно, още същия ден ще е в замунда.
Panthers avatar
Panthers
24 ноември 2020
И аз се чудех за коя да е взема. Дали за Xbox series X или за петицата. Четох, че била по-добре оптимизирана за петицата. Ще изчакам някакви сравнения и ще реша.
Skygleam avatar
Skygleam
24 ноември 2020
Аз в крайна сметка я поръчах за PC. Вярно, че PS4 версията получава безплатен ъпдейт към PS5, ама като видях как изглежда за (xbox series x) конзоли направо ми се доплака. Даунгрейда е страшен. Липсват сенки, цели модели на глави няма, ниско качество текстури, гъстотата на NPC-тата е намалена с 80-90%, липсинк няма никакъв. Голяма трагедия.
lyubohar avatar
lyubohar
24 ноември 2020
First person гледна точка, по-добра графика, потенциални модове в бъдеще...Хммм, наистина труден избор
pseto avatar
pseto
24 ноември 2020
Аз като знам PC хардуера ми вкъщи какъв е куц, мога само да си мечтая за конзолната версия сигурно. Ама за мен шутър = мишка, това е. Дано лаптопчето ми оцелее поне за Cyberpunk-а, че е тъжно положението при него вече.
Charcharo avatar
Charcharo
24 ноември 2020
Аз чакам моето PC Retail копие. Ще е на GOG.
Само RX 6900 XT да излезе най-сетне и съм готов за нея.
logout avatar
logout
25 ноември 2020
Тя картата и да излезе идва проблема да се докопаш за бройка. С тези криптовалути копачите изкупуват всичко ново.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл