hategame logo
Cyberpunk 2077 ще има мултиплейър
пуснато на 05 септември 2019 от pseto
cyberpunk 2077 1
Официално е - Cyberpunk 2077 ще има мултиплейър. Новината идва в Twitter, където най-накрая CD Projekt Red обявиха официално възможността да се играе с други хора.

Доскоро поляците казваха, че подобно нещо единствено се обмисля. Но сега знаем, че рано или късно мултито ще е част от Cyberpunk 2077.

Сигурните неща са няколко. Първо - мулти няма да имаме през април 2020-а, когато Cyberpunk 2077 ще се появи на пазара. И второ - когато и да бъде добавен този компонент в заглавието, той ще е безплатен.

Други въпроси засега остават без отговор. Например един много важен такъв - какво точно ще е мултито. Кооперативка? PvP? Или пък нещо от рода на сравняване на постижения, където нямаме пряк досег с други реални хора? Кой ли знае.

Бива обявено също, че в момента се наемат и хора, които да работят усилено по мултиплейър порцията.

При всички положения обаче мнозинството от нас очакват силен сингъл от Cyberpunk 2077. И именно това се стреми да ни предложи CD Projekt Red догодина. Играта очакваме на 16 април за PC, Xbox One и PS4.

Коментари
sonofdeath avatar
sonofdeath
06 септември 2019
От е3 се знае, че ще има от интервюто. Както и ясно казаxа, че няма да има battle royal.
pseto avatar
pseto
06 септември 2019
Не знам, аз лично не съм чел официално становище на CD Projekt Red, в което да се потвърждава мултиплейър (преди това от онзи ден). Напротив, във всяко интервю изрично се казваше, че се обмисля, но нищо не е сигурно. Последно такива имаше и на Gamescom. Чак сега идва официалното потвърждение, те и самите CD Projekt Red са си го написали в прав текст:

"Until now, the only thing we said about multi was that it was in R&D. As we’re getting closer to launching ‘single player’ Cyberpunk 2077 in Apr. 2020, we’d like to confirm that multiplayer's in the works!"

sonofdeath avatar
sonofdeath
06 септември 2019
За това казвам какво те самите казаxа. Искат да има Мулти, но се работи още по него и не е сигурно дали ще бъде на ден първи. Бяxа ясни само, че няма да има Батъл Роял. И това което можем да очакваме в началото е само това което предложи Вещера.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл