hategame logo
Директорът на The Division напусна Ubisoft
пуснато на 19 март 2016 от pseto
the division

Човек би си казал, че хит като The Division няма да е свързан с напускания, нали? В крайна сметка MMO заглавието изпревари Destiny по приходи в рамките на първите пет дни от пазарния си дебют, а също така записа и рекорд по продажби за Ubisoft в рамките на 24 часа. Оказва се обаче, че ситуацията е различна. Райън Барнард, директорът по разработката на играта, се е разделил със студиото Ubisoft Massive, което е отговорно за The Division.

Редно е да се отбележи, че той не е част от компанията от 1 март насам – тоест около седмица преди премиерата на MMO шутъра. Така е явно, че Барнард тъй или инак е планирал да се раздели с компанията. Всъщност дизайнерът има и нова работна позиция – креативен директор в IO Interactive.

Засега не е известно по какво ще работи Барнард там – почти сигурно Hitman. Играта се сдоби с първи епизод наскоро... макар и да не остави страхотни впечатления.

Предстои да видим как ще се справи Барнард с новата си работа. Някак Hitman оставя впечатлението, че е нужен от свежест, която може да бъде осигурена от новото попълнение в IO Interactive. А иначе Барнард явно е от типа хора, които харесват различните предизвикателства. Неговата кариера започва от Sony Online Entertainment, преминава през EA, Crytek и Ubiosft Massive, за да започне новата глава от нея в IO Interactive.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл