hategame logo
Divinity: Original Sin 2 – видео за отзивите
пуснато на 15 октомври 2018 от pseto
divinity original sin 2
Макар и Divinity: Original Sin 2 да се появи миналата година, то наскоро видяхме Definitive Edition, който предлага не само подобрения за PC, но и също така ни дава възможност да цъкаме играта за PS4 и Xbox One.

А за да ни припомни, че Divinity: Original Sin 2 е една от най-добре приетите ролеви игри напоследък разработчикът Larian пуска и видеото, което можете да видите долу.

То предлага мненията на куп водещи сайтове за играта, изпълнени с куп почти или изцяло отлични оценки.

Макар и Divinity: Original Sin 2 да беше един от големите пропуски на сайта миналата година, то скоро покрай Definitive Edition ще имам оправданието да пусна едно съвсем закъсняло ревю за играта.

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
15 октомври 2018
Доста часове утепах в това нещо, но си заслужаваше като цяло. Последните две зони бяха видимо претупани...даже бая, дано са ги пооправили в тая версия.
pepito avatar
pepito
16 октомври 2018
чудесна игра, а това дето го казва колегата е напълно вярно, а последната битка е безумна, дето се вика да се удавиш накрая на Дунава, чудесна игра с отвратително реализиран финал
pseto avatar
pseto
16 октомври 2018
Е, аз няма да мога да направя сравнението между предишната версия и края на тази. Но е малко съмнително, че ще има големи разлики, най-малкото се усеща как колкото повече напредва кампанията, толкова повече зоните "олекват" откъм брой на куестове и качеството им... въпреки че това според мен си е типично за жанра. И старите игри бяха така, примерно помня в Baldur's Gate 2 беше същото. Втория акт беше супер дълъг с десетки куестове и всеки следващ намаляваха и намаляваха. Явно се тръгва ударно и в един момент става ясно, че ако се продължи така някоя игра трябва да се прави 10 години.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл