hategame logo
Ето как изглежда Cyberpunk 2077 за конзоли
пуснато на 18 ноември 2020 от pseto
cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 беше отложен на няколко пъти тази година, като за основна причина във всички от тях беше посочено техническото представяне на играта на конзолния фронт. Поради което разработчиците CD Projekt Red са получили множество молби да покажат киберпънк заглавието си на платформа, различна от PC.

Което се случи по-рано през месеца, а видеото можете да видите долу.

Като цяло Cyberpunk 2077 хем изглежда красиво, хем и наглед върви достатъчно добре. Но имаме една уловка – видеото ни показва Xbox One X и Xbox Series X. Това са най-производителните конзоли и от предходното, и от настоящото конзолно поколение.

Според неофициални данни основните проблеми на Cyberpunk 2077 са при стандартните Xbox One и PlayStation 4. Изглежда мащабът на играта е прекалено натоварващ за тези платформи, като все още не е ясно какви жертви ще трябва да направи полското студио, за да докара ревизиите до достатъчно добро ниво.

Не е ясно обаче дали ще видим Cyberpunk 2077 за PS4 и Xbox One до пазарната му премиера, която е на 10 декември. Ако няма поредно забавяне, разбира се.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
19 ноември 2020
Играта е супер ама защо ми бъркат във психиката със тая ,не успявам да мисля за играта .
logout avatar
logout
20 ноември 2020
Нещо ми се вижда малко постничка обстановката от към NPC-та, а на предишните клипове не беше така и се виждаше повече живот в баровете и по улиците.
pseto avatar
pseto
22 ноември 2020
Вероятно конзолната версия е поорязана. Останалите видео са си от PC и там изглежда по-живичко всичко. Всъщност ще е интересно да видим дали това ще е част от графичните настройки - наситеността от NPC-та на виртуалния свят.
HighFist avatar
HighFist
20 ноември 2020
Не изглежда кой знае какво графично, но не мисля, че за всички нас това е толкова важно конкретно в това заглавие.
pseto avatar
pseto
22 ноември 2020
Аз само чакам да видя на остаряващото ми с пълна сила лаптопче как ще върви играта. Тея видеота с ray tracing и т.н. - някакви мечти за мен.
logout avatar
logout
23 ноември 2020
Те изискванията за РС не са космически, по-ниски са от тези на Легиона и Валхалата:
https://www.cyberpunk.net/en/news/36698/system-requirements-for-cyberpunk-2077-update
Но зависи как ще е оптимизацията.
vldir avatar
vldir
20 ноември 2020
Вероятно ще я имам на всички платформи.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл