hategame logo
Fall Guys вече е собственост на Epic
пуснато на 03 март 2021 от pseto
fall guys 2
Epic Games купиха студиото Mediatonic. Компанията стана популярна миналата година с Fall Guys – микс между батъл роял и платформър, който се превърна в едно от най-успешнитe заглавия на 2020-а.

В съобщение Mediatonic отбелязват, че „това е голяма победа за Fall Guys”, понеже Epic имат и парите, и инфраструктурата, за да ускорят развитието на играта. В това число влиза добавянето на екстри като кросплатформена поддръжка например.

Естествено за феновете на играта има един въпрос – какво ще се промени? Дали не се готви преминаване към безплатен модел? Луут кутии? Mediatonic обещават, че всичко е „бизнес както обикновено“ и играта ще си остане непроменена.

Дали това ще е истина? Предстои да видим. Ще е интересно и дали не се планира спиране на играта от Steam - в крайна сметка Epic и Valve са въвлечени в сериозна война за PC пазара.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
03 март 2021
F.
Всъщност ми е интересно мнението на igra4a за тази сделка!
JakePaulKOsConor avatar
JakePaulKOsConor
03 март 2021
Като се замисли човек, играта Fall Guys прилича все едно е правена от Epic.

На външен вид играта прилича супер много на Fortnite, също така модела, който ползват за въвеждане на различни скинове от различни видео игри, също е взет от Fortnite.

Ако родителите се притесняват от насилието с оръжията във Fortnite, то тогава няма да имат нищо против да пуснат детето да играе Fall Guys. По този начин Epic си осигуряват голяма част от детската аудитория

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл