hategame logo
FIFA 20, GTA V доминират продажбите в Европа, Азия и Африка
пуснато на 14 януари 2020 от pseto
fifa 20 22
Поредното издание на класацията по продажби за Европа, Азия и Африка на компанията B2Boost е налично. То включва и физически продажби, и дигитални – даващи ни добра представа какво се случва на гейм пазара в тези региони. И лидерите за предходната седмица се казват FIFA 20 и Grand Theft Auto V.

Те са съответно на първото и второ място, а пък Call of Duty: Modern Warfare е трети. Така за пореден път виждаме едно и също трио, което общо взето доминира пазара в последния месец и нещо.

Декември и януари обаче по традиция са слаби месеци без особено много премиери. Обикновено тежката артилерия в лицето на FIFA и Call of Duty се харчи силно и края на 2019/началото на 2020 не правят изключение. GTA V пък е в челните позиции на множество класации почти перманентно от пазарната си премиера до днес.

Пълната десетка също не е особено изненадваща. Четвъртото място е за Jedi: Fallen Order, Red Dead Redemption 2 също е част от нея под номер 6, а Marvel’s Spider-Man се завръща в десетката на осмото място.

Ето и как изглежда пълният топ 10:

1. FIFA 20
2. Grand Theft Auto V
3. Call of Duty: Modern Warfare
4. Jedi: Fallen Order
5. Rainbow Six Siege
6. Red Dead Redemption 2
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Marvel’s Spider-Man
9. Luigi’s Mansion 3
10. Star Wars Battlefront II

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл