hategame logo
Gears of War: Judgement изтича в нета месец преди премиерата си
пуснато на 19 февруари 2013 от pseto
gears of war judgement
Една от най-очакваните ексклузивни за Xbox360 игри за годината, а именно Gears of War: Judgement, изтече във виртуалното пространство месец преди премиерата си. По план шутъра трябва да дебютира на 19 март в Северна Америка и три дни по-късно на нашия континент.

Това обаче не се случва. Напротив, из множество торент сайтове, включително и най-популярните нашенски такива, играта свободно може да се свали. Интересно е също, че тук става дума за пълната retail версия на Gears of War: Judgement, а не някаква орязана бета или разширено демо.

Все още не се знае каква е причината за лийка. Вероятностите са две: или пореден пробив в сигурността на Xbox Live, или несъвестен журналист, който е дал на пиратска група своята тестова версия на играта. Второто ми се струва по-малко възможно – мисля си, че едва ли са били раздадени пробни копия от Gears of War: Judgement чак толкова рано.

Разбира се, Microsoft не пропуска да отбележи, че ще има сериозни наказания за всички, които пробват да цъкат Gears of War: Judgement в Xbox Live. Което е повече от логично – пределно ясно е, че ползват пиратска версия на играта. Но пък със сигурност нито софтуерния гигант, нито пък разработчиците Epic са доволни от настоящото стечение на обстоятелствата.

Най-малкото, в нета ще се пръкнат яко спойлери и лийкнат геймплей, който до някаква степен ще намали кефа от играта.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл