hategame logo
Godfall - геймплей представяне
пуснато на 07 август 2020 от pseto
godfall
Godfall се сдоби с геймплей представяне по-рано през седмицата. От видеото под статията, което е с дължина от близо 9 минути, можем да видим какво ще ни предложи заглавието откъм бойна система.

Както виждаме акцентът е на екшъна. Самите разработчици се опитват да ни предложат игра, при която едновременно ще зависим от екипировката си - все пак ще има луут аспект, но и също така умението ще е достатъчно важно.

Биват ни показани част от оръжията, включително и щитът, явно вдъхновен от последния God of War. Той е винаги наличен, независимо какви оръжия ползваме в даден момент, като ни помага да парираме, атакуваме противниците си отдалеч с него и т.н.

Като цяло Godfall не изглежда зле, макар че сериозният въпрос е един - колко съдържание ще има? И как ще изглежда луут системата, която е едно от ключовите неща в заглавието?

Вероятно скоро ще научим повече. Самата игра пък очакваме до края на 2020-а за PS5 и PC.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
10 август 2020
Доста яко изглежда бойната система. Наистина напомня малко на God of War, но също и на втората Darksiders. Има разнообразни комбота с кефещи анимации. Една от причините да не харесвам соулс-игрите е доста постната бойна механика с два типа удари (нормален и мощен) и кълбото - никакво въображение в битките не се изисква. В Gadfall както изглежда ще можеш доста да се развихриш с различни удари, комбота, умения и комбинации между тях.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл