hategame logo
Готви се нов Mass Effect
пуснато на 08 ноември 2020 от pseto
mass effect new
Вече е официално - BioWare готви нова Mass Effect игра. Новината дойде вчера на традиционното събитие N7 Day, посветено на тази гейм вселена.

За съжаление освен снимката над статията нямаме много друга информация за проекта. Кейси Хъдсън, шефът на BioWare, ни разкрива единствено, че проектът се подготвя от "екип ветерани" и че е в ранен стадий на разработка.

Но кога ли следващият Mass Effect ще е готов?

В момента най-належащата задача пред BioWare е пускането на изцяло преработения Anthem - луутър шутър с доста потенциал, който спокойно може да заживее втори живот. Имаме и потвърждение, че се разработва следващ Dragon Age, който може би ще излезе новия Mass Effect.

Тези новини би трябвало да са радостни - но пък от друга страна в последните години BioWare не е в топ форма и не е сигурно дали марковите им серии ще се сдобият с достатъчно силни продължения.

Коментари
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
09 ноември 2020
За съжаление нямам надежди за новия Mass Effect,но пък ако наистина се прави от ветерани,както каза Кейси,може да ни изненадат. Отдавна изгубих доверие в някога любимото ми студио. То едва ли са останали много хора от старите. За ремастъра на трилогията нямам думи обаче. Само подобрена графика и фреймрейт. Поне да бяха включили и мултито. Не че подобни игри се нуждаят от мулти,но след като има действащо такова,защо да не го направят.
pseto avatar
pseto
10 ноември 2020
Онзи BioWare, стария, си умря - някъде там като ги купиха EA. Последният блясък на компанията бяха първите Mass Effect-и и Dragon Age Origins. След това се направи един сериозен завой към екшън игрите и отдалечаване от RPG-то. Новият Mass Effect почти сигурно ще е шутър, нямам и грам съмнение в това. С някакви ролеви елементи. Ся дали ще е добър шутър, ще видим. Дано поне да е по-завършен от Andromeda.

Ясно е, че новият подход на BioWare са игри от типа на Anthem. и Andromeda. Такива кадри имат, такива игри правят. Повече бих се притеснявал за Dragon Age, ако трябва да съм честен.

God avatar
God
09 ноември 2020
Аз съм умерено оптимист, но има да почакаме. Но от ремастарите нужда няма, само ще ги осерат за пари.
lyubohar avatar
lyubohar
09 ноември 2020
Е защо пък да няма, аз например не съм ги играл. Ти ако си ги играл - пропускаш и готово Всички са доволни.
Rostik79 avatar
Rostik79
10 ноември 2020
И аз се радвам на ремастъри. Специално Мас Ефект не ме вълнува, но има куп игри, които навремето съм пропуснал и ремастърите са чудесен начин да наваксаш на съвременен хардуер, освен това обикновено ги пускат с всички ДЛЦ-та и експанжъни на цената на половин нова игра. Kingdoms of Amalur например ми е в списъка.
Veluvian avatar
Veluvian
10 ноември 2020
За разлика от темата за ремастърите на двата Blood Rayne-а, където казах, че римейк (особено на първия) би бил доста по - необходим, то Мас Ефект е по - скорошна игра и едва ли имат нужда от цялостен римейк. Така че съм по - скоро скептичен към новия МЕ, но ремастерирането на трилогията може пък да ми привлече вниманието да се пусна пак да ги изиграя. И с някои козметични добавки, особено при кустомизирането на героя, би било готино.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл