hategame logo
Gran Turismo Sport с микроплащания
пуснато на 30 юли 2018 от pseto
gran turismo sport 1
Миналата седмица научихме, че Forza Motorsport 7 ще премахне микроплащанията си, а също така и наличните луут кутии. Което беше доста положително прието. Всъщност напоследък някои компании започват да премахват подобни налични механики – подобно нещо се случи например в Middle-Earth: Shadow of War.

Но докато някои премахват микроплащания, други тепърва ги добавят. Например Polyphony Digital. В рейсъра им Gran Turismo Sport скоро ще могат да се купуват автомобили с реални пари.

Всъщност вече в Япония това е възможно, но в Европа – още не. Но съвсем скоро това ще се случи. И ако съдим по японските цени автомобилите с цена под 2 милиона долара във виртуална валута ще могат да се купят за около 4 лева. Което не звучи като прекалено ниска цена.

Все пак не всичко ще може да се купи с реални пари. Най-луксозните автомобили в Gran Turismo Sport все пак трябва да бъдат отворени с победи в състезания.

Можем единствено да се питаме нужни ли са изобщо микроплащания в играта. Която видяхме в продажба през октомври миналата година. Вероятно всички, които цъкат рейсъра днес са отключили общо взето всички автомобили, които искат. Да не говорим, че отзивите за подобни ходове по дефиниция са доста негативни. Но явно Polyphony са решили, че това е правилното решение.

Иначе е редно да се отбележи, че ъпдейтът, добавил микроплащания предлага и ново съдържание. Иде реч за пистата Circuit de Sainte-Croixe, която не е базирана на реално трасе. Тя ще предлага няколко различни маршрута – общо 6, ако се броят и огледалните.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл