hategame logo
Heroes of the Storm с нов герой
пуснато на 09 октомври 2016 от pseto

Ако трябва да се определи един герой за най-добър в Warcraft III, вероятно това е Blademaster-ът на орките. Е, именно по този макет ще бъде създаден новият герой в Heroes of the Storm – Samuro.

Видео за него можете да видите горе. Както бихте се уверили то е кинематично... но какво ще включва Samuro откъм умения?

Доста познати неща за Warcraft III феновете. От една страна имаме Mirror Image, при която ситуация героят създава няколко свои клонинга с 50% от настоящата кръв на Samuro, които нанасят 30% от щетите му. Други две маркови умения също са налични – невидимостта Wind Walk и Critical Strike. Последното умение се активира, за да получим гарантиран critical със следващата автоматична атака.

Заедно с това trait-ът на Samuro изглежда интересно. Всеки път, когато Blademaster-ът нанесе точна атака скоростта му на движение се увеличава с 25% за две секунди. Благодарение на това Samuro ще е доста ефективен при преследване на бягащи герои (или пък бягство от меле персонажи – с една автоматична атака по тях получаваме възможност да се изтърчим на безопасна дистанция).

Коментари
roskobg1 avatar
roskobg1
11 октомври 2016
И нов режим- Brawl- различни правила за седмица.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл