hategame logo
И Blood изтупан от прахта
пуснато на 10 декември 2018 от pseto
blood 1997 game
Blood ще бъде изтупан от прахта, научаваме от разпространителя на играта Atari. Играта скороще се сдобие с нова версия, но не става дума за римейк.

Вместо това студиото Nightdive ще осигури съвместимост на шутъра, появил се преди 21 години, за настоящото поколение хардуер. Така от една страна играта ще може да се цъка безпроблемно днес и да се купува от Steam, но от друга - графиката ще е онова, което беше през 1997-а.

По повод на новата ревизия Даниел Грейшън, който е продуцентът на проекта, споделя, че Blood е една от игрите, които са се отличили през годините. Така Nightdive ще се опитат да запазят нейните качества.

Все пак говорим за версия, изцяло насочена към носталгичните фенове. А и реално Atari прави единствено това от години насам - да пуска леко преработени версии на онези франчайзи, които още не са продадени на други компании.

Що се отнася до Nightdive пък, те в момента работят по нещо по-интересно - значително преработен System Shock, включващ и нова графика. Наскоро проектът срещна проблеми, но все още продължава да се движи напред.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл