hategame logo
IO Interactive вече са независимо студио
пуснато на 17 юни 2017 от pseto
hitman 4
Обикновено когато чуем, че някое студио под шапката на разпространител е за продан, то можем да имаме едно наум – съдбата на компаниите рядко е добра. В подобна ситуация изпадна наскоро IO Interactive – и изглеждаше, че е трудно за създателите на Hitman да се намери купувач. Но ето, че нещата се развиха добре.

IO Interactive не бяха продадени – те се превърнаха в независима компания.

Добрата вест идва от официално съобщение на датското студио. От него научаваме, че шефовете му успешно са го откупили от Square Enix. Не само това – сключено е споразумение и за придобиване на Hitman серията. Така можем да сме сигурни, че франчайзът ще остане в добри ръце.

Сега остава да видим какво ще ни предложи студиото в независимия си вид. Въпросите относно подозрителни практики на Square Enix, свързани с Hitman – конкретно епизодичния модел на последното издание – няма как да не бъдат повдигнати. И е доста вероятно IO Interactive да направят нещата по-добре, когато са сами.

Е, сега ще трябва да изчакаме, за да видим какво готви студиото в независимия си вид. Можем да сме сигурни обаче, че в неговите планове е Hitman – няма как иначе!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл