hategame logo
Knights of Honor II: Sovereign обявен
пуснато на 20 август 2019 от pseto
knights of honor 2
Knights of Honor, една от първите и най-успешни български игри, ще се сдобие с продължение. То беше обявено на Gamescom 2019, като видео можете да видите под статията.

Както бихте се уверили клипчето е съвсем кратко и кинематично, като не ни показва геймплей. От него можем да видим средновековен крал, убеждаван от различните си съветници да вземе едно или друго решение - докато най-накрая не решава да иде на война.

Което е намек какво можем да очакваме от играта - немалко неща, налични и в първата част. Дипломация, военни алианси, династични бракове и войни, всичко в опити да закрепим крехкото си кралство върху лицето на земята.

Ще е интересно да видим и как ще изглежда Knights of Honor II откъм геймплей. Може би в идните месеци ще видим подобни кадри - играта се очаква по някое време през 2020-а.

Самото заглавие се разработва от Black Sea Games, като проектът е ръководен от Веселин Ханджиев - главен дизайнер и на първата част. Редно е да се отбележи, че Black Sea Games не е същата компания като Black Sea Studios, създали оригиналната игра. Говорим за своеобразен духовен наследник на студиото - малко повече можете да прочетете в тази статия. Black Sea Studios в момента се казват Creative Assembly Sofia, а преди това се наричаха Crytek Black Sea...

...но едва ли имаше нужда да се задълбава в излишни корпоративни трансформации? Големият въпрос е дали Knights of Honor II: Sovereign ще си струва? Отговори - догодина.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл