hategame logo
Konami възражда Silent Hill?
пуснато на 27 януари 2020 от pseto
silent hill
Възможно е Konami да възроди хорър серията Silent Hill. Според слухове, циркулиращи във виртуалното пространство, японският разпространител подготвя не е една, ами две игри.

Едната от тях трябва да е reboot на серията, а другата - кинематично заглавие от типа на Until Dawn или игрите на Telltale. Според източниците на канала Aesthetic Gamer - който в миналото успешно ни е съобщавал предварително за нови игри на Capcom - е възможно да видим обявяване на Silent Hill още тази година.

Интересно е да отбележим, че нова Silent Hill игра, наречена Silent Hills, се разработваше до 2014 година от Хидео Коджима. Проектът обаче бе спрян от Konami, което доведе до раздялата между разпространителя и японския гейм дизайнер. Който след това основа независимо студио и започна работа по Death Stranding.

Покрай този случай Konami получи куп критики, но и се видя, че има търсене за прераждане на Silent Hill серията. И сега компанията може би ще опита да ни предложи продължение.

Коментари
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
27 януари 2020
Като чуя за Silent Hill, първото нещо което ми идва на ума е Personified Fear error-а на PS1 - https://m.youtube.com/watch?v=SJ92RVruaxs
Който е имал нещастието да се сблъска с него знае за какво говоря. Веднъж реших да пробвам да подкарам PS2 CD-то на първия PES на PS1 защото ми беше много интересно какво щеше да стане. Екрана на Sony computer enterteiment беше замръзнал за десетина минути и изневиделица от колоните на "кинескопа" запръщя тази мрачна и зловеща версия на bootup-а на плейстейшъна, придружена с подсветкащ сив екран. Едвам не се насрах от страх
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл