hategame logo
Mortal Kombat 11 обявен
пуснато на 07 декември 2018 от pseto
mortal kombat 11 debut
Mortal Kombat 11 беше обявен официално – и то как по друг начин, ако не и с поредното кърваво видео. Клипчето можете да видите под статията.

То ни показва дълга битка между Райден и Скорпион, гарнирана с вероятно тотално неподходящ саундтрак. Налични са и фатали в нея – къде без тях?

Иначе Mortal Kombat 11 чакаме на 23 април за PC, Xbox One и PS4. Играта ще ни предложи съвсем обичайните компоненти – пак ще имаме сингъл кампания, която ще „продължи 25-годишната сага“, а естествено акцентът ще е на мултито.

Вероятно в близко бъдеще ще научим и кои ще са началните персонажи, с които ще се появи играта. Ако можем да вярваме на традициите немалко ще бъдат добавени и после като DLC.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
07 декември 2018
То лошо няма да има някой друг трап, има страхотни диаболични неща, които биха паснали на атмосферата, ама верно това парче е отвратително, но нещо подобно имаше и при откриващия трейлър на X-ката, който днес си го припомних
hyper avatar
hyper
07 декември 2018
Да, и на мен ми се наби, че пак повтарят типа трейлър с рап на фона на тупалка, този път поне са взели от по-нашумелите имена, но пак ми е странно това комбо. Иначе МК 11 - дайте го насам.
pseto avatar
pseto
08 декември 2018
Интересно ми е дали този път мултито ще може да се играе без скандално, извънземно колосален лаг при пазарната премиера. Ако и този път е фрапантна ситуацията ще обявя NetherRealm са непоправими.

Но все пак фаталите винаги са култови и ще си останат едно от най-великите и запомнящи се неща в гейминга изобщо.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл