hategame logo
Mortal Kombat 11 с експанжън
пуснато на 06 май 2020 от pseto
mortal kombat 11 aftermath
Mortal Kombat серията може да се похвали с безброй DLC-та, добавящи още бойци, но пък последният обявен експанжън на франчайза е интересен с едно основно нещо – добавката ще разшири историята на последната игра от серията.

Да, точно така. Aftermath ни показва какво се случва след събитията от Mortal Kombat 11. Всъщност оригиналната игра силно намекваше, че сюжетът не е приключил, понеже завърши с монолог на Шанг Цунг. Е, именно той е в епицентъра на събитията в Aftermath.

Експанжънът няма да вкара единствено допълнителни мисии. Ще видим и още бойци, включително Шива, Синдел, Фуджин и... Робокоп.

Mortal Kombat 11: Aftermath ще излезе на 26 май.

Коментари
BundyBari avatar
BundyBari
07 май 2020
Супер, дано е достатъчно дълго и смислено, за да си оправдае цената. Предпочитам да развиват нея, вместо да избързат с МК12 , защото тази са я направили много добре, и не омръзва лесно, дори при повечко битки на сесия.
pseto avatar
pseto
08 май 2020
Да, доста си е соленичка цената. 40 еврака, това е колкото цяла нова игра. За толкова пари трябва да има поне 5-6 часа история, ако не и към 8. Но като ги знам NetherRealm, по-скоро си мисля, че ще имаме 2-4 часа история и 3-4 нови героя. Ако е така, по-скоро няма да си заслужава парите този експанжън.
BundyBari avatar
BundyBari
08 май 2020
Напълно подкрепям... DLC за мен лично на пълна цена никога. Това е моя начин да покажа неодобрението си към тази практика като цяло. Но заради играта, понеже е добра и разработчика заслужава все пак някаква подкрепа, като падне на 50% взимам
Macks avatar
Macks
09 май 2020
И аз съм на това мнение. 40 евро са прекалено много, за това което най-вероятно ще получим. Да не говорим, че лично аз никога не съм бил фен на Фуджин, Шива, Синдел и Робокоп.
Подкрепям идеята за експанжън на историята с две ръце обаче. Ще се купи като ценатая падне.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл