hategame logo
Murdered: Soul Suspect на пазара догодина
пуснато на 23 февруари 2013 от pseto
The hardest case to solve
Компанията Square Enix обяви някои подробности за обявената си по-рано този месец нова игра Murdered: Soul Suspect. Първата и най-интересна е фактът, че тя няма да се появи на пазара тази година. Вместо това, куестът ще дебютира по някое време през 2014-та.

Заедно с това се разкрива и на кои платформи ще може да се изигра Murdered: Soul Suspect. Става дума за добре познатото трио PC, Xbox360 и PlayStation 3.

Като последно, Square Enix пусна и трейлър за играта. От него можем да чуем основният слоган – „Най-трудното убийство за разрешаване е вашето собствено“.  На 30-секундното клипче можем да видим как мъж пада през прозорец и във въздуха изважда пистолета си, като успоредно с това се развива и друга сцена, в която нещо като призрак минава през същия човек, докато той е на улицата.

Всичко това несъмнено навежда на мисълта, че ще има свръхестествен елемент в играта. Това твърдят и спекулации в интернет, които предполагат, че действието в Murdered: Soul Suspect ще се развива в Салем, щата Масачузетс, САЩ. Това място е известно с печално известен лов на вещици през 1692 година, при който 14 жени и 6 мъже биват екзекутирани по обвинения в практикуване на черни магии.

Засега всичко това ми звучи доста интересно и това определено е една от игрите, които ще очаквам.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл