hategame logo
Ninja Theory с нова игра
пуснато на 23 януари 2020 от pseto
project mara 1
Project Mara е новата игра на Ninja Thoery. Студиото, което набра сериозна инерция след Hellblade: Senua's Sacrifice, ще продължи да гравитира около темата за психическите заболявания.

В случая Project Mara ще ни покаже "истинския терор, който съзнанието ни може да ни предложи". За разлика от Hellblade играта ще гони реализма, представяйки ни възможно най-достоверно картините на ужас, от които някои хора страдат.

Project Mara ще включва един-единствен персонаж и само една локация, в която ще се развива действието. Заглавието бива окачествено от разработчиците си като експериментален проект. Тийзър можете да видите под статията.

Project Mara далеч не е единственият проект, който компанията разработва. В момента в студиото се готвят цели четири игри. Най-голямата, естествено, е Hellblade: Senua's Sacrifice II, който ще е наличен за Xbox Series X. Освен това се разработват и мултиплейър играта Bleeding Edge и още един експериментален проект - The Insight Project.

След като Microsoft купи Ninja Theory студиото има достатъчно пари да се развихри. Сега остава да видим дали новите им игри ще са на високо ниво.

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
24 януари 2020
Мара Отварачката изглежда доста интересно като конструкция. Ще следя
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл