hategame logo
Още детайли от Cyberpunk 2077 показани в ново видео
пуснато на 25 юни 2020 от pseto
cyberpunk 2077
Още подробности за Cyberpunk 2077 бяха показани в ново видео, което можете да видите под статията. Клипчето е първото от серия, наречена Nighty City Wire, в която периодично ще бъдат разкривани детайли за заглавието.

В началото на последния епизод виждаме ново видео за историята. То не е чак толкова интересно, понеже е предимно кинематично и не ни показва особено много нови неща от играта.

По-интересно е някъде около средата на клипчето. Там ни бива показана механиката Braindance в Cyberpunk 2077. За какво иде реч?

В света на играта всичко се записва. Благодарение на това можем да разглеждаме някои сцени от заглавието под различни ъгли, спирайки ги на пауза, изследвайки всеки детайл под лупа.

Идеята на Braindance не е просто да разрешим някой и друг куест с неговата помощ и дотам да се приключи. Разработчици от CD Projekt Red ни споделят, че това е метод да погледнем в света на Cyberpunk 2077 в детайл - изследвайки множеството NPC-та и техните животи. А от студиото обещават, че плънката е сведена до минимум - всичко има някаква функция в света на заглавието.

Макар и доскоро да очаквахме Cyberpunk 2077 през септември, то играта беше отложена с два месеца. Към момента датата е 19 ноември. Платформите са PC, PS4 и Xbox One - макар че играта ще излезе и за Xbox Series X и PS5 като безплатен ъпгрейд (стига да притежавате ревизиите за настоящото конзолно поколение).

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
27 юни 2020
Митични, ГОТИ, боговете проговориха, не съм я играл, но е безупречна, който не я харесва е враг на децата в неравностойно положение, белите лястовици за пореден път показаха, че в света на пернатите само те могат да летят.
rosniak avatar
rosniak
27 юни 2020
Бе, важното е че имаме Milfguard, пък майната му на другото!
pepito avatar
pepito
29 юни 2020
запичвам да имам резерви към тази игра, силно се надявам в крайна сметка да не получим някакъв футуристичен ГТА клонинг ...
nightwarrior avatar
nightwarrior
29 юни 2020
От излязлото от геймплей сесиите на журналята, отдолу си е солидно RPG. Дадоха за пример една мисия с чип... Ми минава се по поне 4 различни начина в зависимост от решенията ти и от това какъв герой имаш. Това не е нещо ново при RPG игрите разбира се, но изглежда не са зарязали този аспект.
pepito avatar
pepito
29 юни 2020
стискам палци да си прав
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл