hategame logo
Path of Exile с мобилна версия
пуснато на 18 ноември 2019 от pseto
path of exile mobile
След като се сдоби с ревизия за конзоли, следващата стъпка пред Path of Exile е и версия за мобилни устройства. От видеото под статията можете да видите нейното представяне.

В него разработчиците Grinding Gear Games ни уверяват, че са положили всички усилия Path of Exile да запази духа си за Android и iOS устройства. И че най-важното е да видим добра игра, която същевременно може да се играе на телефони и таблети.

Налична е малка шега с обявяването на Diablo Immortal. Един от разработчиците в новозеландското студио бива окачествен като "mobile fall guy" - или изкупителната жертва - ясен намек към кошмарния миналогодишен BlizzCon, когато двама души от Blizzard бяха качени на кръста от недоволни фенове, тъй като на тях им се падна незавидната мисия да обявят мобилното Diablo.

Все пак предстои да видим как ще се справят Grinding Gear Games с Path of Exile за мобилни устройства. Най-малкото конзолните им портове са с по-скоро смесени отзиви, а пък екшън RPG-то им определено се играе най-добре за PC.

Коментари
HighFist avatar
HighFist
18 ноември 2019
Да се надяваме, че отново ще е безплатна, макар че не е сигурно дали ще я играя отново някога.
pseto avatar
pseto
19 ноември 2019
Би трябвало. Аз бих пробвал за мобилния телефон, ама като знам моят какво е говно сигурно няма да върви хич.

Иначе аз не ща да го пускам Path of Exile, че пак ще се зарибя. То аз го играя тук-таме с едни и същи герой и само го респеквам. Макар че почти винаги си правя някакъв мой, немодерен билд и не се справям оптимално с високото ниво карти.

BundyBari avatar
BundyBari
19 ноември 2019
Без джойстик не си представям как може да се играе това чудо на телефон, при положение, че геймплея изобщо не е auto-play режим като китайските игри
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
19 ноември 2019
Любопитен съм да видя как ще пренесат този бърз геймплей на телефон.
pseto avatar
pseto
20 ноември 2019

Това видео изнамерих в YouTube, че ми стана интересно (с по-подробно практическо демо). Изглежда що-годе добре геймплеят за по-лесните зони, но очевидно ако се набиеш в някоя по-тегава карта или тръгнеш да се млатиш с по-трудните босове мобилната версия няма как да се сравни с тази за PC.

Също така ми е интересно как ще е оптимизацията. Path of Exile има някои брутални мемори лийкове на някои места, където дори и със супер яка машина започва да цепи. А мобилния телефон направо ще загине в подобни моменти (най-вече батерията). Макар че те нали готвят промени по енджина, би трябвало да има и нужните оптимизации.

DragonSlayer avatar
DragonSlayer
20 ноември 2019
Не изглежда зле, съвсем стандартен изглед и геймплей за подобен род игри, има някои добри идеи и достатъчно време да се поизгладят ръбовете. Определено ще я пробвам от чисто любопитство, не съм голям фен на подобен род игри за телефон, но не пречи да я пробвам като излезе.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл