hategame logo
Path of Exile с отложена премиера за PS4
пуснато на 29 ноември 2018 от pseto
path of exile ps4
Path of Exile трябваше да се появи за PlayStation 4 по някое време през декември тази година. Това обаче няма да се случи. Вместо това играта вече очакваме за конзолата на Sony по някое време през февруари догодина.

Причината?

Оказва се, че тя се крие в сертифицирането на заглавието за PlayStation 4. Очевидно това не е лесна задача преди празниците около Коледа. Но това не е всичко – Path of Exile е free-to-play заглавие, което несъмнено поражда допълнителни пречки пред разработчиците Grinding Gear Games.

От студиото споделят, че на теория процесът трябва да е приключил през януари, но предпочитат да се подсигурят с премиера през февруари 2019-а.

Тази новина несъмнено ще разочарова онези, които очакват Path of Exile за PS4. Но пък от друга страна два месеца не са чак толкова дълго време.

Коментари
BundyBari avatar
BundyBari
29 ноември 2018
Жалко, нямах търпение да я пробвам... но здраве да е, ще почакаме
sauron93 avatar
sauron93
30 ноември 2018
Тази игра я почвах няколко пъти и все немога да вдигна повече от 5 левела. Толкова е скучна че няма накъде.
BundyBari avatar
BundyBari
30 ноември 2018
На мен ми направи добро впечатление като я пробвах навремето, но може би съм пристрастен. Просто малко ми напомни за Diablo 2, а и имаше доста възможности за интересни билдове
pseto avatar
pseto
30 ноември 2018
То Path of Exile почва да се отваря нататък, то 5 левъла са общо взето някъде началото на първа глава. Но пък ако съвсем не може да отлепи човек, то това е ясен факт, че не е неговата игра.

Аз все се чудя как ли ще изглежда конзолната версия и как ли ще се справят в нея с някои от отвратителните спадове на кадри, които се случват дори и на съвсем читави персонални компютри. Ама... ще видим, уж не е отложена играта по технически причини.

sauron93 avatar
sauron93
30 ноември 2018
Няма как да продължа от 5 левъл нагоре тъй като играта ми е брутално скучна. Героят ми просто не реагира достатъчно бързо,цъкам да удари и размахва след секунда. Редовни крашове при мен (уин 10 съм). От някакви скролове ми дава някакви абилита ,нищо не разбрах. Дървото с пасивните таланти, гледах гайдове в нета и още не съм наясно как да си направя билд. Хората примерно правят демидж билд на мараудър ама тръгват да му слагат armor и повече кръв. За мен това е най—прехваленото арпг правено някога.

Сега още съм ядосан на хуйоблизърд за диаблото на тела,и хейтя наред всяко арпг което не ми харесва.толкоз.

pepito avatar
pepito
04 декември 2018
не знам защо все я споменават тая игра един вид наследник на диабло2, айде верно същия жанр е, ама чак пък наследник? нищо в нея не ми напомна на диаблото или да си казвам ееей така трябваше да наравят диабло3..
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
04 декември 2018
PoE и Grim Dawn с двете игри, които са най-близко до Диабло в геймплей отношение. ПоЕ в същото време има някои много добри концепции, които до сега не са били вкарани в игра. И понеже не е копи-пейст на Диабло, хората имат проблем в началото с нея, ако не им се отделя време да разберат кое как работи.
BundyBari avatar
BundyBari
04 декември 2018
А също и Torchlight 2 от по-старите
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
04 декември 2018
Да, безспорно. Всъщност, могат да се споменат още няколко игри от последните години, но всичко останало е слабо.
pseto avatar
pseto
05 декември 2018
Така е, но Path of Exile успява да запази един ключов елемент - някои предмети от по-ниско ниво могат да са ефективни адски дълго, дори и в ендгейм билдове. Или поне преди беше така, че не съм играл отдавна. Докато Grim Dawn откъм предмети има по-скоро MMORPG подход - на високите трудности просто получаваш ъпгрейднати версии на обичайните неща, специално от сетовете, което ми идва малко разочароващо. Но да, в Path of Exile и Grim Dawn съм набил значително количество време, което си е показателно.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл