hategame logo
Pragmata на Capcom ще бъде забавен до 2023 година
пуснато на 12 януари 2021 от pseto
pragmata 1
Pragmata - една от интересните игри на Capcom, представена миналата година - ще бъде забавена. Досега очаквахме заглавието по някое време през 2022-а, но се оказва, че то всъщност ще излезе през 2023-а.

Новината идва по малко заобиколен начин - по време на изложението CES, което се провежда в момента без публика, бива пуснат трейлър за PS5 игрите. След неговото приключване има пояснения кое заглавие кога се очаква.

Със ситен текст бива показан новия прозорец на премиера - 2023 година. Друга интересна игра, която ще е ексклузив на конзолния фронт за PS5- Project Athia, явно ще излезе точно след година през януари 2022-а.

Естествено в днешно време подобни дати не означават много. Покрай пандемията от COVID-19, която едва ли ще приключи скоро, много игри биват забавяни. Дали и Pragmata няма да е сред тях?

Коментари
pepito avatar
pepito
13 януари 2021
това сони го рекламираха с пс5, а то какво стана всичките рекламирани некст джен игри се отлагат и пак няма игри
HighFist avatar
HighFist
14 януари 2021
Тази година най-вероятно ще има доста отложени игри. А и конзолите са малко за момента. При PC сигурно също ще има отложени.
nightwarrior avatar
nightwarrior
14 януари 2021
100%, те без ковид се случват отлагания, камо ли с него.
HighFist avatar
HighFist
14 януари 2021
И следващите вълни от конзоли се готвят да ги скалпират от това, което виждам. Ще е трудно и за Сони с продажбите на игри, ако не увеличат продукцията.
pseto avatar
pseto
15 януари 2021
То винаги е така първата година, и при PS4 имаше шепа заглавия първите 6-7 месеца. Като мине година и се отпушват нещата.

Ама и COVID-а ще забави ситуацията. Робите не могат да се преработват толкова лесно, когато са си вкъщи и не могат да ги овикат в офиса.

morgoth_srs avatar
morgoth_srs
13 януари 2021
Project Athia не е на Capcom, а на Square Enix.
pseto avatar
pseto
15 януари 2021
Дам, все японци в съзнанието ми... явно са се омешали нещата. Поправих.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл