hategame logo
Remedy готви три нови игри в момента
пуснато на 17 февруари 2020 от pseto
remedy entertainment
Remedy е поредната компания, която се кани да навлезе в луутър шутър жанра. Това научаваме от изявление на студиото, направено по-рано през месеца. От него става ясно също, че Remedy в момента подготвят три проекта.

Луутър шутърът от тях носи кодовото название Vanguard. Той бива окачествен като подобен на Destiny/The Division, но и ще включва „някои от механиките, с които са известни Remedy”. Ще е интересно да разберем какво точно означава това. Вероятно студиото е известно най-вече със забавянето на времето под една или друга форма, започнало още с Max Payne. Но това едва ли ще видим в екшън онлайн заглавие. Може би се визира по-дълбок акцент на историята? Нещо друго?

Засега не знаем кога ще има пълно представяне на Vanguard, но ще е интересно да научим повече.

От другите два проекта един е обявен. Това е сингъл кампанията на шутъра CrossFire, който има внушителна популярност в Азия, но в западния свят е практически неизвестен.

Третата игра пък е продължение на настоящ франчайз на Remedy. Но за кой ли става дума? Alan Wake? Control? Едва ли ще видим Quantum Break 2 – първата част далеч не беше хитова, а пък Max Payne е собственост на Take-Two и четвърта част изглежда много малко вероятна.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл