hategame logo
Resident Evil 8 излиза догодина?
пуснато на 06 април 2020 от pseto
resident evil 7 9
Resident Evil 8 ще се появи в продажба догодина, твърдят информации в интернет. Те се появиха в края на миналата седмица от лийкъра AehsteticGamer.

Каква информация ни дава той? Няколко неща. Първо, прозорец за премиера – по някое време през 2021 година. Второ, платформи – Resident Evil 8 се очаква да е наличен и за настоящото, и за следващото конзолно поколение (и PC, естествено).

И последно – играта ще е изцяло от първо лице, точно както и Resident Evil 7. Споменава се също, че в Resident Evil 8 противниците и цялостният тон няма да са подобни на ранните игри от серията, а по-скоро на последното издание от нея. Което може да разочарова част от дългогодишните любители на фрачайза.

Resident Evil 7 получи добри оценки и беше успешен комерсиално. Играта обаче сякаш се отвори повече към нови аудитории, а за някои фенове бе просто класически хорър, но не и точно Resident Evil. Тъй или инак това изглежда е посоката за серията в момента.

Коментари
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
06 април 2020
Да,аз като фен на поредицата не съм много очарован от перспективата за нова игра като 7. Ако трябва да съм честен,играта беше добра,хареса ми и си я изиграх с удоволствие,но не я усещах като RE.Римейковете сега си бяха баш RE.
Veluvian avatar
Veluvian
07 април 2020
Май Capcom е хубаво да опитват нови неща, че като гледам какви лоши реакции има за Nemesis римейка... най - доброто са изтикали от съживяването на класиките и дотам. И все пак още не съм играл 3ката, но за 5 часа превъртане и тичане, не знам дали ще си струва купуването...
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
07 април 2020
Аз се прецаках и я взех,но от cdkeys,за 66 лева,иначе й искаха май редовна цена. За времетраенето, тези пари определено не си заслужават,но иначе играта си е забавна. Ако гониш всички постижения,ще се удължи времето. Моя съвет е да изчакаш някое намаление ако си фен на поредицата.
sauron93 avatar
sauron93
07 април 2020
Последните 3 resident evil са доста добри. Капком явно напипаха правилната формула и със римейковете и със 7цата която беше нещо ново за тях. Те някои и от старите са добри ама тези новите са по-изпипани.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл