hategame logo
Сам Райми нямало да режисира филма по World of Warcraft
пуснато на 18 юли 2012 от pseto
sam-raimi
Обявеният през 2006 година филм по World of Warcraft вероятно ще се забави още. Това става ясно от съобщение на Сам Райми, който се очакваше да режисира лентата.

На изложението Comic-Con в САЩ, той обявява, че „всъщност вече той няма нищо общо с филм по WoW”. Той беше обявен като режисьор за подобен филм, но пък други негови ангажименти явно са накарали студиото Legendary Pictures да се замисли за друг кандидат. Райми снима новата трилогия по култовия комикс Spider-Man, като след успеха на първия филм, вероятно ще се заеме именно със снимането на следващите 2 части.

Така вероятно един евентуален филм по WoW ще се забави доста сериозно. Ако изобщо види бял свят. На пръв поглед, един подобен проект звучи като нещо, което наистина си струва да се направи – при 10 милиона души, които цъкат играта, то има достатъчно сериозна база от фенове, които да се запътят към киното.

Но при липса на именит режисьор и сценарист, една подобна лента може да се окаже и титаничен провал. Типичен пример за това са „произведенията” на Уве Бол, които успяха да принизят филмите по игри до нови и неподозирани дъна.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл