hategame logo
Серията Dishonored в почивка
пуснато на 15 август 2018 от pseto
dishonored 2 5
Серията Dishonored към момента е в почивка. Това научаваме от Рикардо Бар, който е главен дизайнер в разработчиците Arkane. На изложението QuakeCon, провело се миналия уикенд той споделя, че засега няма планове за трети Dishonored.

„Не мога да кажа със сигурност какво би станало в бъдеще, всичко е възможно“, казва Бар. Но изглежда поне в близките години продължение на Dishonored няма да има.

Причините? Естествено той не ги разкрива. Но обикновено когато една игра е адски положително приета, но няма планове за продължение, то причината е ясна – продажбите.

При Dishonored 2 те изглежда не бяха страхотни. Според неофициални данни играта се е харчела 40% по-слабо от предшественика си. Което вероятно е накарало Bethesda да преосмисли евентуално продължение.

Не знаем също и какво готви Arkane в момента. Но едно е сигурно – има смисъл да очакваме следващата игра на студиото с нетърпение. Най-вече защото освен Dishonored видяхме и страхотния Prey.

Но дали евентуалните следващи игри на Arkane ще могат да се похваля с достатъчно високи продажби?

Коментари
vldir avatar
vldir
15 август 2018
Да вкарат един battle royale
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
15 август 2018
Изтрит коментар
lyubohar avatar
lyubohar
15 август 2018
"играта се е харчела 40% по-слабо от предшественика си."
Играта беше и 40% по-тъпа от предшественика си
BloodDagger avatar
BloodDagger
15 август 2018
Първата игра беше страхотна и сигурно 3-4 пъти съм я превъртал с DLC-тата и за мен е най-добрата стелт игра на това десетилетие. Втората все се каня да я играя, но ужасният порт за PC ме възпира. (Има я за 26 лв в Озон за PS4 и пак се чудя ). Death of the Outsider съвсем не съм я поглеждал. Може би проблемът ми е, че продълженията се развиват в по-различна обстановка, а пък аз страшно много си харесвам Dunwall и някак си не искам Dishonored без подобен setting. В първата просто усетих една магия още от трейлъра, която във втората я нямаше.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
15 август 2018
Изтрит коментар
lyubohar avatar
lyubohar
16 август 2018
Че то е град като град - може да е друг, но изглежда същото
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл