hategame logo
Шефът на Heroes of the Storm се мести в друг проект
пуснато на 09 декември 2016 от pseto
dustin browder heroes of the storm
Heroes of the Storm при всички положения е от успешните игри на Blizzard. Въпреки че можем да поспорим дали студиото като цяло има неуспешни такива. Явно от компанията смятат, че в момента MOBA-та се развива добре, понеже Дъстин Браудър, директорът по разработката ще смени работната си позиция.

В бъдеще Алан Дабири – ветеран, прекарал над две десетилетия в Blizzard – ще отговаря за развитието на Heroes of the Storm. Браудър от своя страна ще бъде прехвърлен към друг, неизяснен засега проект в рамките на студиото.

„Това не беше лесен избор за мен. Играя Heroes of the Storm пет вечери седмично, а моментите, в които бях обграден от екипа ми бяха най-интензивните в креативен аспект за мен“, казва Браудър. Той допълва, че е спокоен за бъдещето на Heroes of the Storm, който е в добри ръце.

Подобни рокади не са нещо изненадващо... но въпросът е какво крие бъдещето за Браудър? Очевидно е, че той ще работи по нещо голямо. А фактът, че Браудър мълчи по темата намеква, че говорим за необявен проект. Какво ли готви Blizzard в момента?

Коментари
HighFist avatar
HighFist
11 декември 2016
Този хубавец от снимката е прехвърлен да направи следващата възможно най-детска игра, с най-детската графика, която ще бъде представена като електронен спорт.

Играл всяка вечер, бил спокоен за бъдещето... Близард не са това, което бяха, факт.

pseto avatar
pseto
11 декември 2016
А, то е ясно, че от Blizzard мрачна игра не можем да очакваме никога вече. Всичко приключи с Diablo II. Макар че феновете на първото Diablo ще поспорят, че второто е цветно, а първото е онова с истинската атмосфера. Но е факт, че след WoW всичко е шарения. То примерно и Warcraft III беше шарен, но това не пречеше да има достатъчно мрачна история... сега всичко е шеговито, понита и прочее. Diablo III уж се опитаха да го направят някакво мрачно, ама историята за мен е пълен ташак.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл