hategame logo
Шести режисьор напуска Uncharted филма
пуснато на 03 януари 2020 от pseto
uncharted the nathan drake collection 1
Дали някога ще видим филма по Uncharted, за който започна да се говори преди почти десетилетие? Кой знае - особено и когато се има предвид, че шести режисьор е напуснал проекта.

В края на миналата година Травис Найт е обявил, че няма да довърши работата си по адаптацията. Така за пореден път продукцията се връща няколко стъпки назад.

Интересно е обаче, че причината в случая се крие в Том Холанд, който трябва да изиграе Нейтън Дрейк. Покрай супер успешните Spider-man филми графикът на актьора е претрупан с тях. В резултат с цел да се намери време и за Uncharted е трябвало цялата продукция да се съобрази с Холанд.

Така филмът е бил форсиран във всички свои аспекти. Което по никакъв начин не се е харесало на Найт.

Всъщност ако това е истина, едва ли лентата ще се хареса и на геймърите. Със сигурност не е хубаво, когато се бърза в който и да е продукт на изкуството - почти винаги си личи в крайния резултат.

Коментари
jenssn avatar
jenssn
07 януари 2020
том лайното ли вее хахахахаха тоз филм е обречен на гига мега провал
Mitko6000 avatar
Mitko6000
08 януари 2020
Накрая ще извадят Уве бол от пенсия. Абсолютно никой не вярва, че ще стане добър филм от поредицата. Особено след като искат да правят история с млад Nathan Drake и как се се запознал с Victor Sullivan. Нещо което беше показано в Uncharted 3, в рамките на един чаптър от 15-20 мин, ще бъде разтегнато като локум в рамките на шитав филм.
pseto avatar
pseto
08 януари 2020
На мен ми е интересно защо изобщо Sony напират с това. То сякаш съдбата им каза 10 пъти поред вече - "Спрете се". Ама настояват джапонките и това е. Най-вероятно ще гризне дървото и ще е поредната дървена адаптация. Те изключенията са толкова малко - на качествени екранизации по игри, че човек няма как да се надява на каквото и да е.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл